server not found

Buscape

New member
На какво се дължи тази грешка, когато се опитвам да отворя моя сайт от моето PC. Другите сайтове спокойно се зареждат при мен. А моят сайт се вижда от всички останали потребители дори от тези на моя доставчик. Аз също го отварям когато ползвам друг доставчик. Нещо става в провайдера, но не мога да разбера какво. От съпорта само знаят "рестарт на рутера" и "ми при нас всичко е нормално".

Re: server not found

Нищо не съм слагал. Просто както си работех по моя сайт тръгнах да качвам през FTP и voila. Чудя се да не би FTP нещо да е активирало защити на доставчика ?

Това ми се е случвало и друг път. Винаги мои сайтове биват блокирани и винаги само на мен. Оправя се от само себе си, макар че винаги се обаждам на съпорта и той винаги ми казва, че не открива проблем. И не е да кажеш, че съм бърникал по рутери и стени преди това. Просто както си работя рутинна работа и изведнъж спира. Нито скриптове съм слагал нито нищо. Само уплоадвам картинки.

Или е някаква магия от моя рутер или доставчика нещо прави. Но аз го рестартирах моя рутер и резултат никакъв. Ползвам три PC-та и на всичките го има проблема, така че не е и от компютъра.

Имам пинг към IP адреса на сайта. Но като пингна домейна пише "unknown host"

е как хостинга, като сайта се вижда от целия свят с изключение на моите компютри когато са вързани към powernet ?!

Ама друг мой сайт на същото IP го отварям. И ако ме режат не трябва ли да пише access denied ?

ОК. Благодаря, ти че ми отдели време!
И си лягай, че стана късно 🙂
Жив и здрав!

Хм, току що ми отговориха от хостинга, че ИП-то ми не е блокирано...
Утрото е по-мъдро от вечерта...

C:\nslookup mydomain.net
Server: ns.powernet-bg.net
Address: 193.24.240.25

*** ns.powernet-bg.net can't find mydomain.net: Server failed

Смених втория DNS на връзката ми с този на сайта и тръгна. Така че провайдера ми е виновен.

Back
Горе