StockPodium - търсака за сток снимки

webgravity

New member
Здравейте,

Преди няколко дни стартирахме проекта www.stockpodium.com, който предлага търсене на снимки посредством визуална подобност.

Ще се радваме ако споделите какво мислите за дизайна и функционалността на сайта.

Повече за проекта може да прочетете тук - http://www.stockpodium.com/bg/pressroom/30-11-09-StockPodium-launch.html

Re: StockPodium - търсака за сток снимки

Браво! Проекта ми харесва доста. (Аз работя доста със сток снимки)

Помислете вариант в който вие да реселвате снимките (в момента предполагам, че сте на някакъв афилияйт принцип със сток сайтовете).

Проблема е, че като търся в 5 сайта едновременно (дано да станат и повече - така ще ви се вдигне и качеството на услугата) трябва да имам 5 акаунта на всяко място и вероятно ще ми излезе и доста по-скъпо.

Например аз имам акаунт в dreamstime и там си купувам кредити, но колкото повече кредити, толкова по-изгодно излизат и ако трябва да имам акаунти на 5-те места ще е доста по-наудобно за плащане и поддържане на акаунти. Ако всичко е централизирано през един акаунт във Вашия сайт, ще е по-удобно на потребителите, а и предполагам ще ви донесе и доста повече печалби - всичко зависи от това как Вие си направите договорките със сайтовете.

P.S. Много поздрави на Гошо 🙂.

Последно редактирано:

Благодаря за препоръките. В действителност работим по тази идея да препродаваме снимките на агенциите, което със сигурност ще е доста по-удобно за клиентите ни, както и ще генерира малко по-сигурни приходи.

Предал съм поздрави на Жоро ;-)

идеята е много добра, кофтито е, че от резултатите които ми излязоха на мен ми искат по 200 долара за абонамент (за 1 месец). Може би цена за единична снимка е по-добрия, но едва ли зависи директно от вас.

Повечето агенции имат освен месечни абонаменти и възможност да си закупиш кредити, примерно 20 кредита за $20, с които можеш да купиш примерно 15 снимки за уеб или нещо такова. Месечният абонамент далеч не е единствения вариант за покупка на снимки, особено за фрилансъри и малки уеб агенции, които нямат нуджа от чак такива големи обеми от сток снимки.

Удобно и практично, но гледната точка на yellowdino е много вярна и аз като него предпочитам да съсредоточавам средства в един-два сайта за да профитирам максимално.

p.s
имам малка забележка към дизайна - въпреки, че ми допада като цветове и подредба не мога да го асоциирам с търсачка. Може би това е от минималистичния стил, който наложи гугъл.

поздрави

Back
Горе