Superhosting с нови параметри

Re: Superhosting с нови параметри

Еее супер и най-важното е че важи за стари клиенти, а не както правят другите, само за нови 😡
За процесорното време, ето тук го пише:
http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-terms-and-agreements-politics.php
Код:
"СуперСтарт" – до 20 минути на денонощие
"СуперПро" – до 100 минути на денонощие
"СуперХостинг" – до 150 минути на денонощие
Но незнам дали е ново това. Преди колко бяха?

Не е редно да намалят CPU минутите на най-малкия пакет от 30 на 20. Нали целта е уж да се увеличават параметрите, а те увеличават едно за сметка на друго. Утре ще ми кажат да минавам на по-голям пакет, защото си товаря по 25-28, което вече е извън границата. Разочароваха ме този път.

Да можеше да се постараят още малко. От тези CPU минути зависи доста.
Според мен е по добре да намалят другите параметри за сметка на CPU минути, но те си знаят.
За щастие не хоствам при тях.
20 CPU - до къде с това?

Не е редно да намалят CPU минутите на най-малкия пакет от 30 на 20. Нали целта е уж да се увеличават параметрите, а те увеличават едно за сметка на друго. Утре ще ми кажат да минавам на по-голям пакет, защото си товаря по 25-28, което вече е извън границата. Разочароваха ме този път.

Явно идеята е по-товарещите сайтове да минават на по-висок план. Аз реално не мога да преценя колко е разликата между 20 и 30 минути сървърно време.

Явно идеята е по-товарещите сайтове да минават на по-висок план. Аз реално не мога да преценя колко е разликата между 20 и 30 минути сървърно време.

Те могат да преценят това, като започнат да ти спират сайта за това че имаш примерно 22-28 минути. който до сега си се вмествал горе доло.

Но мен примерно ме засяга. Аз съм си купил хостинг при тях, при условие, че ще товаря до 30 минути. После те си променят правилата в движение. Еми, не е редно!

Мисля, че най-малкия план винаги е бил на 20 мин. Поне аз имам там няколко сайта на тоя план от няколко години и при мен винаги е бил толкова. Средния беше на 60 а най големия на 90.

Здравейте,

20 минути процесорно време са много, ако сайта е добре написан. Ако не е, и 1000 минути ще са малко, независимо от плана.
Защо се наложи тази минимална промяна - причините са много:
- първият план е проектиран за сравнително малки сайтове с не много посещения. Например той е перфектен за сайтове за малки фирми или лични сайтове. Плана има достатъчно дисково пространство - например за фирмената кореспонденция и достатъчно трафик - например ако фирмата има мултимейдийно съдържание, което да бъде видяно от нейните потенциални клиенти;
- плановете СуперПро и СуперХостинг от друга страна, предлагат много големи ресурси дисково пространство и трафик, процесорно време и допълнителни екстри. В близко бъдеще към тези планове ще бъдат добавяни и още бонуси за нашите клиенти;
- реалното увеличение на процесорното време за двата по-големи плана е над 50%.

Статистиката показва, че от тази промяна ще спечелят много повече хора (сайтове).

Всички клиенти, които работят с нас знаят, че сме изключително коректни и либерални към прилагането на тази политика.
Също така, в тези минути не се отчита процесорното време използвано от MySQL за обработка на SQL заявките генерирани от сайта. Това е голям плюс за нашите клиенти, защото некоректно написани заявки, могат да изразходят десетки пъти по-големи ресурси, отколкото PHP за генериране на страниците на сайта.

Здравейте,

Работим за подобряване на параметрите и на Виртуалните ни сървъри. Все още не мога да дам точен срок, кога ще бъде извършена промяната но ще е скоро.

Нищо не пише за VPS ;( хлип, хлип, хлип

Работим за подобряване на параметрите и на Виртуалните ни сървъри...

Ако се и работеше в посока цена... 🙂 За съжаление наети сървъри и VPS са в пъти по-скъпи в България 🙁 Кой би дал за нает сървър 600 лв./м при положение, че в чужбина същият се предлага за 200...

По принцип не обичам да коментирам цени на конкуренцията, но в случая не сте прав. Направих си труда да конфигурирам аналогична машина, като третият ни сървър в един от най-големите центрове за данни в САЩ и се получи цена $444. Да, нашата цена в този случай е с 30 лв. по-висока. Но пропускате едно нещо. Нашата цена е с ДДС, което означава, че реалната цена е 535,70 лв.. Това е с около 100 (сто) лева по-малко от американският доставчик.

Все пак предимството да имаш сървър в България са много:
- работиш с Българска компания и можеш да се свържеш лесно с нея;
- сървърът ти е на максимум 3-4 хопа от цяла България, като и латенсито е малко;
- реално си защитен пред закона чрез КЗК, КЗП и др. - естествено не би трябвало да се стига до необходимост от комуникация с тях;
- водиш комуникация на български;
- и много други;

Ако се и работеше в посока цена... 🙂 За съжаление наети сървъри и VPS са в пъти по-скъпи в България 🙁 Кой би дал за нает сървър 600 лв./м при положение, че в чужбина същият се предлага за 200...

Back
Горе