Superhosting с нови параметри

Re: Superhosting с нови параметри

Здравейте,

Работим за подобряване на параметрите и на Виртуалните ни сървъри. Все още не мога да дам точен срок, кога ще бъде извършена промяната но ще е скоро.

Аз най-бих се зарадвал на VPS с включена административна поддръжка (managed), на сносни цени. Отдавна ми се иска да се прехвърля на VPS, но със сигурност не мога да се справя с администрирането му и затова съм се насочил към някои американски компании предлагащи услугата.

Иначе от доста време ползвам вашия хостинг и съм доволен.

Здравейте,

Планираме официално да стартираме такава услуга. Дори и в момента реално я предлагаме, но само за клиенти, които са се поинтересували.
Ако желаете, можете да ни пишете и колегите ще уточнят подробности с вас и ще ви изготвят оферта.

Аз най-бих се зарадвал на VPS с включена административна поддръжка (managed), на сносни цени. Отдавна ми се иска да се прехвърля на VPS, но със сигурност не мога да се справя с администрирането му и затова съм се насочил към някои американски компании предлагащи услугата.

Иначе от доста време ползвам вашия хостинг и съм доволен.

20 CPU - до къде с това?
С няколко оптимизации на кода може да се постигне и това: Средно изразходвано процесорно време за последните 7 дни: 9.36 минути. - при около 200 000 импресии дневно

Ъпдейта изглежда супер, ако има безплатен ъпгрейд и за впс-ите ще е наистина страхотна новина.

Здравейте,
Всички клиенти, които работят с нас знаят, че сме изключително коректни и либерални към прилагането на тази политика.
Също така, в тези минути не се отчита процесорното време използвано от MySQL за обработка на SQL заявките генерирани от сайта. Това е голям плюс за нашите клиенти, защото некоректно написани заявки, могат да изразходят десетки пъти по-големи ресурси, отколкото PHP за генериране на страниците на сайта.

Моите наблюдения от Супер Хостинг са че са наистина много либерални! Като фирма администрираща над 90 сайта хоствани при тях нееднократно съм засичал пикове - превишаване на лимита на товара в рамките на 10-20% над позволените. До момента не е имало проблем, преминаване към по-високи планове, гонене на сайтове при други хостинг компании и други подобни 🙂

Препоръчвам ги и на всички колеги които нямат време да се занимават с глупости, суппорта им е страхотен.

Единствената ми препоръка към господин Русанов:
При пускане на супорт тикет се получават много излишни писма, до решаването на проблема се получават поне 3 от които няма съществен смисъл. Ако се сведе до едно може би няма да има проблем дори и клиентите-ламери да разберат че заявката им се изпълнява 🙂 ... друг кусур за момента не мога да ви намеря.

Продължавайте все така и успех 😉

Последно редактирано:

Единствената ми препоръка към господин Русанов:
При пускане на супорт тикет се получават много излишни писма, до решаването на проблема се получават поне 3 от които няма съществен смисъл. Ако се сведе до едно може би няма да има проблем дори и клиентите-ламери да разберат че заявката им се изпълнява 🙂 ... друг кусур за момента не мога да ви намеря.

Аз това не го намирам за проблем, в крайна сметка до сега винаги само 3 писма съм получавал:
1. Ticket-а получен
2. Назначен е приоритет и отговорник за ticket-a
3. Ticket-a е изпълнен.
Вярно е че обикновенно се случват за половин час, и преди това съм говорил с тях по телефона, но ако им го пусна в 3a.m. без да им се обаждам бих се радвал да видя и 3те съобщения.

П.П. Чакаме да видим нещо още по-приятно и за VPS-ите - най-вече трафик и рам 😉

Е, значи нашите ticket-и са били малко по-сложни, обикновено са по 4 🙂
С "обикновените" се справяме сами, гледам да не ги тормозя излишно, макар че много пъти съм се изкушавал 😀

Back
Горе