svejo.net с дофолоу линк?

TaLoV

New member
Виждам, че свежарите вече са станали дофолоу. Проверих и последния линк, който води към сайта, изкарва го дофолоу. Надявам се, че не бъркам

Re: svejo.net с дофолоу линк?

Какво ли не правиш, когато трафика ти започне да пада 🙂

Re: svejo.net с дофолоу линк?

Ми, освен да си пуснем по 1 линкче 🙂

За: svejo.net с дофолоу линк?

Добавих няколко връзки, за да пробвам. Нещо не ме кефи, че са направили автоматично да ти взима текста от страницата, както и заглавието. Като се има предвид авторитета на свежо, като нищо статиите в нашите сайтове ще ги вади след него и останалите негативи от това...
Автоматично задава и категориите.
Друго, което забелязах, че са махнали бан-овете на сайтовете 🙂
Май са направили пълен рестарт на системата.

ПП.: Ааа сега видях, че може да се редактират постовете, сорри 🙂

Последно редактирано:

Да, и от два дни това е най-честият надпис там:
Съжаляваме, но нещо се обърка.

Уведомени сме за този проблем. Моля опитайте пак след малко.
:happy:

За: Re: svejo.net с дофолоу линк?

Трябваше да го направят само на свежите публикации.

И аз съм напълно съгласен с това.
Колкото до трафика, едва ли ще се увеличи драстично... 🙂

Виждам, че свежарите вече са станали дофолоу. Проверих и последния линк, който води към сайта, изкарва го дофолоу. Надявам се, че не бъркам

Да земат да са гръмнат. Има маса сайтове в нета с по-висок ранк от техния, че и в стотици пъти по-посещавани и пак са с фолоу линкове.

Да земат да са гръмнат. Има маса сайтове в нета с по-висок ранк от техния, че и в стотици пъти по-посещавани и пак са с фолоу линкове.

Че защо да се гърмят? 🙂

Само да си оправят тъпата система със взимането на съдържание, нищо че се едитва, дразни така
преди беше по-добре

Да, наистина е малко тъпичко да си взема автоматично данните, но да се надяваме, че ще се поправят да си се вкарва ръчно преди да се добави

Че то така си е от години - взема си само данните, но ти можеш да ги промениш, ако искаш, преди да ги изпратиш. Не е нужно да стигаш до редакция, а още преди събмита се оправя всяко нещо, което искаш.

Че то така си е от години - взема си само данните, но ти можеш да ги промениш, ако искаш, преди да ги изпратиш. Не е нужно да стигаш до редакция, а още преди събмита се оправя всяко нещо, което искаш.

Така е, но са го променили нещо и автоматизирали още по-вече.

Така е, но са го променили нещо и автоматизирали още по-вече.
Аз от три дни като се опитам да публикувам ми дава грешка и не знам какво друго са променили. Използвам бутона на Клокси, но едва ли в него е причината за тяхната грешка.

Причината за грешката е, че старият линк за събмит не работи, трябва да се добави новият урл за събмит 🙂

Back
Горе