A af754kl New member 29 Декември 2009 #1 Здравейте! На всички мои сайтове броячите бяха с отключена статистика. Сега изведнъж всички се заключиха сами. И при Вас ли е така?
Здравейте! На всички мои сайтове броячите бяха с отключена статистика. Сега изведнъж всички се заключиха сами. И при Вас ли е така?
bgkulinar Меринджей 29 Декември 2009 #2 Re: Tyxo.BG - заключена статистика? Да, и при нас е така. явно се борят със спама симптоматично.
thunder_go New member 29 Декември 2009 #3 Re: Tyxo.BG - заключена статистика? Ха сега де, като не си помня на половината сайтове username-ите ...
Re: Tyxo.BG - заключена статистика? Ха сега де, като не си помня на половината сайтове username-ите ...
M mvmrik Guest 29 Декември 2009 #4 Re: Tyxo.BG - заключена статистика? и при мен е така, сега незнам дали ще мога да ги отключа като не ги помня и аз Готово, отключих всичко. Добре че е gmail и там са имената и паролите. Последно редактирано: 29 Декември 2009
Re: Tyxo.BG - заключена статистика? и при мен е така, сега незнам дали ще мога да ги отключа като не ги помня и аз Готово, отключих всичко. Добре че е gmail и там са имената и паролите.
irgy.net Senior Member 29 Декември 2009 #5 Re: Tyxo.BG - заключена статистика? ами единствената причина все още да ползвам лепенките беше заради отключеният брояч. Сега вече нищо не ме задържа да ги разкарам.
Re: Tyxo.BG - заключена статистика? ами единствената причина все още да ползвам лепенките беше заради отключеният брояч. Сега вече нищо не ме задържа да ги разкарам.
miraco New member 29 Декември 2009 #6 Re: Tyxo.BG - заключена статистика? На всичко отгоре от 23 Декември при мен статистиката не е мръднала.
Re: Tyxo.BG - заключена статистика? На всичко отгоре от 23 Декември при мен статистиката не е мръднала.
alabam4eto New member 29 Декември 2009 #7 Re: Tyxo.BG - заключена статистика? пак го базарат дано да го управят, че на мен ми беше мн. удобен