TYXO.BG?

s33d

New member
Изкам да ви попитам тиксо.бг наред ли е, защото преди сайта ми не падаше под 300 посещения (по тяхната статистика), а сега ми изкарва една шарена графика : http://www.tyxo.bg/?53326 :? Според мен има нещо бъгаво в тази история тъй като, и броячите на някои сайтове от топ100 вървят в такава линия долу горе... :?

Re: TYXO.BG?

Ами имаха една php грешка на сайта, която им стоя около седмица. То няма кяк едно съобщение да им пратиш... Показваше и грешни статистики преди няколко дни. Иначе за вчера и днес ми показва в рамките на очакваното, поне на мен.

Последно редактирано:

пък и помисли в момента няма никакви мачове хората не влизат в такива сайтове в момента 🙂

В блога на tyxo пишеше че до края на годината, брояча ще отчита адекватно. Вече минаха 2 месеца откакто започна новата 2009, но резултат никакъв. Отчитането на Референции като цяло не работи, а при преглед на последните 100, отчита данни от преди 5-10-15 дена. Направи ми впечатление обаче, че са направили едно прочистване в категориите, което е добре. Все пак на първа страница в категория Авто-Мото излизаха чужди сайтове, които нямат нищо общо с този раздел

Мен ми писна на х@я от това тиксо, нито може да се логнеш, стара статистика показва, нито ти помни паролата /въпреки, че има подобна опция/ и всеки път трябва да си я пиша.

Махам го, еб@х го и тиксото, еб@х я и лепенката, стига референции на аванта срещу неработеща услуга, ще си ползвам само аналитикса.

Леле, аз като пиша и повече се ядосвам 🙂

Мда и аз разкарах тиксото.
Отделно си имам собствен скрипт за моментен резултат, а и Аналитикса можеш да видиш към днешна дата колко посещения има (вероятно с час, два закъснение). 🙂

и аз го разкарах одавна тиксото, само на аналитикса останах

Tyxo-то наистина ще стане световен брояч, ама малко след като оправят bgcounter.com

нема тиксо цял ден, майна 🙂 а когато го има дава данни отпреди 10-20 дена.
има ли някой подобен брояч - безплатен, сходен на tyxo по данни и семплост и възможност да се заключва ?

Махнете го това тиксо, ползвайте лейкопласт 😀. Аз ползвам getclicky, вярно, платено е, но ми върши чудесна работа.

Тиксото от много отдавна го махнах. Ползвам statcounter.
Платената версия на стат каунтер? Защото безплатната е толкова орязана, че не виждам на къде 🙁

Тиксо ще кърти, изчакайте да пуснат новата версия 😉
Вече няколко месеца чакаме изненади, колко още?

Back
Горе