UK телефонен номер за към България

borislav123

New member
Колеги, здравейте
за сайта на 1 клиент ме интересува

той е в България, но ще обслужва клиенти в Англия.

Иска да сложим телефонен номер в сайта, при нужда да звънят чужденците.

Мисля, че може Skype телефонен номер, който да препраща входящите обаждания
но не знам дали има друг още по-изгоден вариант

или ако знаете друга подобна услуга ? (имаше доста такива, но някои отпаднаха като че ли във времето)

Re: UK телефонен номер за към България

Колеги, здравейте
за сайта на 1 клиент ме интересува

той е в България, но ще обслужва клиенти в Англия.

Иска да сложим телефонен номер в сайта, при нужда да звънят чужденците.

Мисля, че може Skype телефонен номер, който да препраща входящите обаждания
но не знам дали има друг още по-изгоден вариант

или ако знаете друга подобна услуга ? (имаше доста такива, но някои отпаднаха като че ли във времето)

Използвай sipgate.co.uk - free phone service over your broadband link - voice over ip provider.
Даава безплатен ЮК номер (даже града може да си избереш), и после това го настройваш на СИП телефон (хардуерен или те си имат софт)

Имаше и вариант на една от БГ фирмите bgopen.net май срещу 2 лв на месец да имаш подобен номер вкл. български такъв

За: Re: UK телефонен номер за към България

fwcall.com - Дава ти UK номер, който пренасочва към BG стационарен - безплатно е.

За: UK телефонен номер за към България

Ако използваш горното решение (с пренасочване към БГ номер) от Нетфинити можеш да получиш българския номер при изгодни условия и с гарантирано качество.

@Sag, изгодни условия? Ти цените на Нетфинити виждал ли си? 😉
Аз ползвам от 4 години една услуга, която ми струва 3.00лв/месец за номер във Варна. Ако реша да говоря - си плащам в аванс колкото ми трябва.
Допълнително една камара народ даде линкове към SIP доставчици, които предоставят UK безплатни номера...

Здравей borislav123 потърси ме на лб, да ти дам инфо, услугата е все още на тестване.

Платих 1 евро, еднократно и си ползвам dial in номера от тогава. В range на ip телефония е, но работи.

Един глас и за voiptalk.

sipgate.co.uk - free phone service over your broadband link - voice over ip provider - локация в UK където желаеш.
Is my telephone number from sipgate free of charge?

Yes, the telephone numbers offered at present are free.

It is uncertain whether numbers offered in the future can be free of charge. These numbers are bought and developed at our cost, and these charges will eventually have to be passed on.

This is not to say that we will charge for them or even plan to (we don't), but we reserve the right to do so in the future.

@Sag, изгодни условия? Ти цените на Нетфинити виждал ли си? 😉
Аз ползвам от 4 години една услуга, която ми струва 3.00лв/месец за номер във Варна. Ако реша да говоря - си плащам в аванс колкото ми трябва.
Допълнително една камара народ даде линкове към SIP доставчици, които предоставят UK безплатни номера...

Ами да, виждал съм ги – 2.90 за домашен абонат с включени безплатни минути и ниска цена на минута...
Това си е пълноценна телефонна услуга, не е просто DID.

Re: За: Re: UK телефонен номер за към България

Re: За: Re: UK телефонен номер за към България

fwcall.com - Дава ти UK номер, който пренасочва към BG стационарен - безплатно е.

Тоя сайт дърпа кинти здраво !!!

един клиент ми звъня така от Англия и му е навъртял доста пари

Значи виждам, че темата се е дигнала отново. Ползвам bgopen вече трети или четвърти месец. За мен няма проблем и услугата им работи коректно!

мМмм докато Я издиря тази тема... :-]

logo.png

SIMpatiк e предплатена СИМ карта, с която:
  • спестявате в роуминг - до 90%
  • получавате обаждания - напълно безплатно в над 80 държави
  • говорите свободно - винаги когато сте в чужбина

За повече информация - официалния сайт - SIMpatik.bg

Вашата сим карта кореспондира с британски номер. С нея можете да приемате повиквания по всяко време и във всяка държава.

Номера е британски. Но всички входящи обаждания са напълно безплатни за вас, а не за този, който звъни.
Изходящите обаждания в интерес на истината, наистина са по-ниски, отколкото на роуминга на който и да е оператор.

Back
Горе