biks Ex SEO 25 Декември 2009 #1 Някой запознат знае ли дали мога да свържа лаптопа - VGA / 1024 х 768/ към HDMI през кабел само ? Например към PHILIPS 26PFL3404. Става дума да извадя видео сигнал. Идея от къде мога да купя 26'' подобен на филипса модел ? 🙂
Някой запознат знае ли дали мога да свържа лаптопа - VGA / 1024 х 768/ към HDMI през кабел само ? Например към PHILIPS 26PFL3404. Става дума да извадя видео сигнал. Идея от къде мога да купя 26'' подобен на филипса модел ? 🙂
bgkulinar Меринджей 25 Декември 2009 #2 Re: VGA към HDMI ? Купуваш един преходник за 10 лева и си готов.
G go6o78 New member 25 Декември 2009 #3 Re: VGA към HDMI ? той и кабела трябва да е HDMI буксите май са си еднакви, но не съм сигурен
biks Ex SEO 25 Декември 2009 #4 Re: VGA към HDMI ? Преходника не е проблем. Питам защото от VGA аналогов към HDMI цифров правя връзка.
Re: VGA към HDMI ? Преходника не е проблем. Питам защото от VGA аналогов към HDMI цифров правя връзка.
F flasher New member 25 Декември 2009 #5 Re: VGA към HDMI ? с нещо такова би трябвало да стане VGA to HDMI 720p или VGA to HDMI 1080p афф линкове 🙂
Re: VGA към HDMI ? с нещо такова би трябвало да стане VGA to HDMI 720p или VGA to HDMI 1080p афф линкове 🙂
biks Ex SEO 25 Декември 2009 #6 Re: VGA към HDMI ? Виждал съм ги тези девайси а и не бих рискувал 3 ти път да поръчвам от тази агенти. Два пъти ми губят пратки.
Re: VGA към HDMI ? Виждал съм ги тези девайси а и не бих рискувал 3 ти път да поръчвам от тази агенти. Два пъти ми губят пратки.
F flasher New member 25 Декември 2009 #7 Re: VGA към HDMI ? ми те не ги губят агентите а пощите ги ... оправят аз досега пратка от там несъм губил а съм изкупил сайта сигурно
Re: VGA към HDMI ? ми те не ги губят агентите а пощите ги ... оправят аз досега пратка от там несъм губил а съм изкупил сайта сигурно