Wikipedia - малоумна работа

M

mvmrik

Guest
Вчера си добавих сайта в wikipedia - става въпрос за сайта ми http://lulin-sofia.com . Добавих го тук - http://bg.wikipedia.org/wiki/Люлин_(квартал))
Това е ЖК Люлин, а сайтът ми е точно за квартал Люлин - всичко е напълно логично, добавих го във външни препратки.

И ето какво получавам днес:

Полезната информация е добре дошла в Уикипедия. Спамът не е. Ако
продължите да пускате спам, дори замаскиран като сайтове на населени
места и райони, ще бъдете блокирани.

Значи излиза, че като си слагам сайта, който е точно за Люлин, това е спам. И кое му е замаскираното, като сайт за населено мясно не можах да разбера?

Последно редактирано:
Re: Wikipedia - малоумна работа

няколко неща
1. като пишеш зайта на люлин това е едва ли не официалниа сайт на люлин
2. като гледам на тази страница няма много много външни линкове... ти с какво си допринесъл за страницата?

Както и да е, все ми е едно. Като го няма там сайта голяма работа, просто мисля че е много глупаво това нещо. Няма друг подобен сайт за Люлин, официален сайт също няма.

Много правилно са ти отговорили. Прочети им правилата! Уикипедиата не е директория. Това, че може да ставаш за DMOZ не е същото.

Освен това линковете са нофолоу, така че нямаш и seo полза. Имам линкове от там при това от доста по вървежна страница и гугъла изобщо не се впечатлява.

Последно редактирано:

Освен това линковете са нофолоу, така че нямаш и seo полза. Имам линкове от там при това от доста по вървежна страница и гугъла изобщо не се впечатлява.

Те и от Свежо са с nofollow, но G ги брои за входящи. 🙂

Напълно логично е в днешно време нофолоу да са по-яки, понеже е ясно, че не са платени. 🙂

Те и от Свежо са с nofollow, но G ги брои за входящи. 🙂

Напълно логично е в днешно време нофолоу да са по-яки, понеже е ясно, че не са платени. 🙂
Аз съм съгласен с тази логика, но гугъл не е.

Хич не е малоумна работа wiki. Аз получавам приличен трафик от там на няколко сайта.

Хич не е малоумна работа wiki. Аз получавам приличен трафик от там на няколко сайта.
Трафик и аз получавам, но за serp не помага при мен.

Изобщо не ми е била целта линковете. Просто мисля че в категорията им за Люлин трябва да присъства сайта на Люлин, но щом според тях не е така ми е все едно. Като не може, не може.

Че има и малоумни модератори там - има

Веднъж махнах един линк към паркиран домейн и сложих мой сайт (не помня нишата). На другия ден модераторът беше махнал моя линк с предтекст "спам" и беше върнал паркирания домейн. Явно на него има по-важно съдържание...

От къде на къде твоят сайт е сайтът на Люлин
Ако беше наименовал анчор текста нещо от рода "Информационен сайт за ж.к. Люлин" може би нямаше да го сметнат за спам.

От къде на къде твоят сайт е сайтът на Люлин
Ако беше наименовал анчор текста нещо от рода "Информационен сайт за ж.к. Люлин" може би нямаше да го сметнат за спам.
И това ли е спам? Също така ми е писал и че сайта е замаскиран сайт за населено място. Кое му е замаскираното - той си е точно това. Опитвам се да схвана логиката, но нещо не мога.

Back
Горе