WordPress vs Joomla!

Re: WordPress vs Joomla!

Ъх, а Drupal къде е в тая анкета? То е ясно, че WP е по-добър от Жумлайката ама Друпал е по-добър и от двете.

Всички готови системи си имат своите предимства и недостатъци. Най-добрата е тази, която я познаваш най-добре, чувстваш се комфортно когато боравиш с настройките и може да създадеш/конфигурираш дадена възможност, която си я намислил бързо и лесно.
За мен това е WordPress, но за някои други може да е Joomla, Drupal, ....

Ето една статийка на английски, предназначена е за wordpress но човека споделя и принципното си мнение за използването на cms-ки в сравнение в частните решения http://www.wolf-howl.com/seo/wordpress-for-seo/.

Иначе тая тема сме я нищили вече, незнам защо пак я подхванахте, явно админа пак иска да провокира интерес към форума (това в кръга на шегата).

явно админа пак иска да провокира интерес към форума (това в кръга на шегата).

Петък е и нещо ме е хванала лигата. 😉

А и като гледам резултата до момента джумляните не трябва да се обаджат много-много. 😀

Винаги съм смятал подобни анкети за гола вода!
10 гласа амо от мен за 5 мин! какъв точно е смисъла? От спортна злоба да се рнат всички да трупат гласове или....
Всеки работи с каквото му душа иска и мозък поема.
Аз работя и с Wordpress и с Joomla! .... тъпите анкети...

Резултата до момента показва накъде отиват нещата 😉

WordPress е много добра система за сателитни сайтове или за сайтове без кой знае каква функционалност. Аз лично съм впечатлен от WP в тези две ниши.

Прикачени файлове

• joomla-wp.jpg
    joomla-wp.jpg
    19.4 KB · Преглеждания: 0

Резултата до момента показва накъде отиват нещата 😉

WordPress е много добра система за сателитни сайтове или за сайтове без кой знае каква функционалност. Аз лично съм впечатлен от WP в тези две ниши.

Хахаха, какво направихте бе шмекери? Последно като погледнах резултата беше 32 на 7 за WP ... Баси наредената анкета ...

Няма такова нещо - хората си я харесват Joomla!
Това, че анкетата е смотана... е съвсем друг въпрос!

Прикачени файлове

• jvw.jpg
    jvw.jpg
    31.3 KB · Преглеждания: 0
Последно редактирано:

Хахаха, какво направихте бе шмекери? Последно като погледнах резултата беше 32 на 7 за WP ... Баси наредената анкета ...

Нищо, явно хората във форума (моя) сега видяха темата.

Гледам писал си за Друпал... 🙂, определено е добър, но не чак толкова, че да взема нещо повече от наградите на едно издателство на книги 😉
А е нормално те да дават наградата на CMS, за който трябва да си прочел поне 3 техни книги, за да правиш дори елементарни неща 🙂

Това, че анкетата е смотана... е съвсем друг въпрос!

Малко повече усмивки, никой не е претендирал, че данните ще са представителна извадка. Петък вечер е... наздраве 😉

Малко повече усмивки, никой не е претендирал, че данните ще са представителна извадка. Петък вечер е... наздраве 😉

🙂🙂🙂🙂🙂

Нищо, явно хората във форума (моя) сега видяха темата.

Гледам писал си за Друпал... 🙂, определено е добър, но не чак толкова, че да взема нещо повече от наградите на едно издателство на книги 😉
А е нормално те да дават наградата на CMS, за който трябва да си прочел поне 3 техни книги, за да правиш дори елементарни неща 🙂
Ами не съм съгласен с теб честно казано. Аз примерно не съм прочел нито една тяхна книга, а мога да правя доста неща с Друпал. А и за да се правят много правителствени и университетски сайтове на Друпал значи си заслужава наградата.
Не смятам да подклаждам поредния спор, затова ще приложа само един цитат:

Drupal Better for Extensibility and Large Sites,

Joomla Easier for the Non-Geeks

източник: http://www.cmswire.com/cms/web-cms/drupal-vs-joomla-which-cms-is-best-004645.php

Back
Горе