World Wide Web Consortium

Re: World Wide Web Consortium

Този опит да ни просветлиш отива към раздел "Тотално начинаещи", това тук е раздел Seo хакове - нещо като Вашето маг.инж. в университета.......

Извинявам се на маг. инженерите от Университета, че ги отегчавам с мойте "начинаещи" работи ...

Аз на драго сърце приемам, но не разбирам, защо по-запознатите от мен се изказват с подобни коментари. Когато знаеш нещо О.К. Няма по-хубаво от това. Аз например не обръщам внимание на дискусии, с които съм запознат или публикувам отговори на запитвания, стига да мога да помогна. Обаче да пиша, че съм на ниво маг. инж. и не трябва да ми се губи времето.. е това не го разбирам. В този ред на мисли искам да помоля хората, които не смятат, че има какво да научат от адреса, който посочих: Не дейте да ми пишете подобни коментари, все пак на други ще им бъде полезно. 🙂

Не е върпоса каква титла имаш пред името, за твое сведение моето образование е икономическо.... просто се огледай в структурата на форума, мненията които се пишат и темите, които се разискват. Така ще се ориентираш кое е полезно и познато на хората пишещи тук и кое е като да разкажеш пасаж от библията на Господ..... до тука си с фал-старт и то на два пъти. Хайде щом си го разгледал този адрес и искаш да си полезен да посочиш информацията/стандартите , които трябва да се използват при On-page оптимизацията на даден сайт, както и XML документите, които са доста важна част от SEO-то, т.е. изграждане на sitemap. Това е за домашно, така темата ще придобие някаква стойност и смисъл да стои и да товари базата данни на форума.

Последно редактирано:

Домашна работа - Изграждане на SEO friendly sitemap​

1. Избор на домейн
2. Насищане на желаните ключови думи в страници и публикации, в това число и заглавията на страниците и публикациите
3. Вътрешни за сайта линкове, които да насочат ботовете на Google към страници с богато съдържание
4. Ключови думи
5. Подаване на сайта по директории, сайтове с обяви и социални мрежи - най-добре да започнем с директориите, защото те се индексират веднага.

Ако съм пропуснал нещо, ще се радвам да го добавите и да си обогатя инфото 🙂

Седни си "2". Никъде не видях посочени конкретни URL към w3c валидатор, към стадартите за Document Type..... и т.н. Почни от начало.

Back
Горе