johnny trigger hippie 27 Декември 2009 #1 За втори път ми хакват блога (WP 2.9). Обнових инсталацията до 2.9 след първият пробив, но втория път ми омазаха сайта още повече, явно 2.9 е по-смотан откъм сигурност. Дайте ми някакви съвети, как се оправяте вие?
За втори път ми хакват блога (WP 2.9). Обнових инсталацията до 2.9 след първият пробив, но втория път ми омазаха сайта още повече, явно 2.9 е по-смотан откъм сигурност. Дайте ми някакви съвети, как се оправяте вие?
nbsp New member 27 Декември 2009 #3 Re: WP 2.9 секюрити johnny каза: За втори път ми хакват блога (WP 2.9). Увеличете... Честито! johnny каза: Дайте ми някакви съвети, как се оправяте вие? Увеличете... Забранявам достъп до wp-admin, по IP или с парола.
Re: WP 2.9 секюрити johnny каза: За втори път ми хакват блога (WP 2.9). Увеличете... Честито! johnny каза: Дайте ми някакви съвети, как се оправяте вие? Увеличете... Забранявам достъп до wp-admin, по IP или с парола.
cloxy Super Moderator Екип 27 Декември 2009 #4 Re: WP 2.9 секюрити От cPanel влизаш в "Защитени директории" и слагаш име и парола на wp-admin. Достъпвай си сайта през SFTP и ако няма дупки на по-ниско ниво си ОК.
Re: WP 2.9 секюрити От cPanel влизаш в "Защитени директории" и слагаш име и парола на wp-admin. Достъпвай си сайта през SFTP и ако няма дупки на по-ниско ниво си ОК.