SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

WP Blogroll и вредата от него?

NetCutter

New member
Привет, от много време не съм се вясвал тука.
Имам един въпрос. От доста време използвам усилено Wordpress. Използвам и Blogroll списъците или иначе казано...Линковете.
Да, ама ми възниква един въпрос в главата.
Аз се кефя на блога на лицето Х и линквам към него. В дясно, в барчето ми седи линк към него. Просто защото ме кефи блога му. Да, ама и лицето X, решава че моя блог си струва четенето. И той линква към мене.
И в един момент не се ли получава така, че гугъл смята това за размяна/продаване на линкове?!?
Макар, че след ъпдейта ми се вдигна до PR3...все пак ми е интересно :)
 
Re: WP Blogroll и вредата от него?

Здрасти Резачо на мрежи,

Според мен повече трябва да се притесняваш за коментарите в блоговете си (имаш доста СПАМ), отколкото за някой друг реципрочен линк.
 
Re: WP Blogroll и вредата от него?

Аs a matter of fact.... имаше само един кофти коментар(спам) в www4u, който намерих. Но както и да е... това действително е също проблем.
Но основният ми въпрос е...това(blogroll линкването) би ли ми навредило и по-важното кое е оптималното решение. Защото с мякои от блоговете, към които линквам, вероятно, нямаме дори обща ключова дума...тематика ...
 

Горе