SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Yandex.com питане

nikoladd

New member
Някой има ли опит с добавянето на URL в яндекс на сайтове, за които казва, че са блокирани? "Указанный URL запрещен к индексации." (err=URL_IS_FILTERED)

Интересува ме дали е възможно да има предишно наказание на домейна или някаква идея защо може да не го харесва? Сайта не е пуснат още дори публично, но не е нов домейн и може да има история за която на знам. Възможно ли е един редирект да го ядосва яндекса толкова?

сайта е www.clipwiz.com
 
Последно редактирано:
Re: Yandex.com питане

то това и аз го проверих ама до никъде не ме отведе и затова и питам... някакви Яндекс специфични идеи?
 
Re: Yandex.com питане

Има ли вероятност, според вас, понеже на главната страница няма руски и да се отрязва от това?

Или да не обича уникод и да не го разпознава като руски? Сайта си има 10-тина страници на руски с SEO friendly адреси и пуснах два google sitemap генеатора да го обходят и нямаха проблеми с навигацията.
 
Последно редактирано:
Re: Yandex.com питане

поне аз никога не съм добавял по този начин сайт. обикновено ползвам социалните им мрежи за да научи Яндекс за сайта и после ако е ценен го добавям в акаунта си във http://webmaster.yandex.ru/

btw имал съм баннати сайтове от яндекс, писал съм писма, отговарят бързо но безцветно и без последствия. виж SEO pi4 може да ти помогне
 
Re: Yandex.com питане

Опитай пак след няколко дни. Тези дни в Яндекса е доста бардак и е възможно куп неща да не работят както трябва. Тука и други хора се оплакват от абсолютно същия проблем: http://forum.searchengines.ru/showthread.php?p=3794090#post3794090. Даже не знам защо ползваш адд-урлката, изчакай да си го индексира по входящи линкове.
 
Re: Yandex.com питане

не го ползвам аз а един необразован в областа бизнас партньор се панира и ми трови нервите. иначе и аз не ползвам такива интерфейси от доста време.
 

Горе