zdraveite na vsi4ki

odyssey

New member
6te si pravq sait, koito e lubitelski i e za sport. U4a v TU i si uprajnqvam znaniqta v Internet prostranstvoto pomognete malko s idei za optimizaciqta, za6toto znam 4e e vajno 😕

Re: zdraveite na vsi4ki

Здравей odyssey!
Пиши на кирилица тук във форума и ако сайта ти е на Български език и там пиши на кирилица.

На първо време много горещо ти препоръчвам да пишеш на кирилица.

Сега вече може да споделиш малко повече за сайта - каква платформа ще използваш, за кого ще е предназначен, имаш ли нещо готово за показване и т.н., а да и на кирилица

1. пиши уникално съдържание
2. намери най-добрите блогове в твоята ниша и коментирай там (чети и коментирай, а не спами!)
3. напиши статия и я публикувай в някоя директория или в друг блог т.нар. гост автор
4. пиши редовно в блога си, чети какво пишат другите и не го преразказвай а напиши нещо ново
5. публикувай статиите си в букмарк сайтовете
6. направи си акаунт в социалните мрежи като фейса и туитър и публикувай линкове към статиите си и там
7. предложи обмяна на линкове с качествени блогове от твоята ниша
8. линквай качествените блогове от нишата дори, когато те не линкват към теб
9. уважавай читателите си и другите блогъри в нишата, дори те да са ти конкуренти
10. Направи добра навигация в блога си, така че и посетителите и търсачките да се ориентират бързо и без проблеми

следващите десет като пуснеш линк към блога си

за платформа ще използвам WordPress сайта ще ми е нещо като хоби искам да се осъвършенствам малко на практика

Много добър избор си направил с тази платформа. Тя се индексира най-добре в Google.

за платформа ще използвам WordPress сайта ще ми е нещо като хоби искам да се осъвършенствам малко на практика

Ама ти още не си го почнал ? Домейн и хостинг имаш ли ? Ако не чети този форум има теми за такива неща, както и за Уордпрес. Уордпрес е добър избор за любителски сайт. Даже бих казъл перфектен избор.

Back
Горе