SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO Конференция

Re: SEO Конференция

Нещата се развиват доста динамично....

Промяна в залата:

Зала Витоша - Интер Експо Център

http://searchengines.bg/conference/?page_id=22



По-голяма зала, с повече парко места и по-добра техническа екипировка.
 
Re: SEO Конференция

Браво на организаторите първо.
Радвам се че има здрав контрол и че лекторите са доказани оптимизатори.
Става ми смешно и че много прохождащи после ще се бият по гърдите с това че са били на Seo конференция а не с портфолио колко сайта са класирали на първа страница на Google или на първо място например.
Не можах да намеря инфо обаче от колко часа ще започне, до колко, ясно написана програма има ли определена или следва тепърва да се публикува?
 
Последно редактирано:
Re: SEO Конференция

Има схематична програма тук. Подредбата на презентациите тепъва ще се уточнява.
 
Re: SEO Конференция

МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ!!!

Една молба, моля да направите запис (поне аудио само ако е и видео перфектни ще сте) на самата конференция. Все пак не всички сме от София и имаме възможност всеки ден да пътуваме до столицата. Наистина дори и само аудио да е не е проблем таман докато ходя до университета ще го слушам :) ... Моля ВИ не пропускайте и тази важна според мен част от една конференцията.

ВСЕ ПАК ПРИВЕСТВАМ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДАТ!!!

А и е някак си "смешно" да се говори за интернет и сайтовете а да не се качи някъде някакъв запис. :)

ОТНОВО казвам - дори и аудио запис да е .. важно е да се разбере смисъла а това че няма да гледаш как изглежда лектора - това може и да се разбере и с 2-3 снимки :)

Надявам се да помислите и върху това и Ви пожелавам наистина успех :)
 
Re: SEO Конференция

nbsp, мерси ; )))

Просто не за първи път ми се случва да има такива конференции и после така и не успявам да намеря записи никъде :( (става дума предимно за linux конференции) ...

Мерси все пак предварително! :)
 
Re: SEO Конференция

регнах се, ама нещо табиндекса не е наред. като биеш таб и те мести на полетата за коментара. На мене писмото ми пристигна на маймуница. Смених му енкодинг-а и се видя. Което ме води на мисълта, че проблема е в хедъра на писмото - сложете един мета таг (ако е html) или хедър.
 
Re: SEO Конференция

Мерси за отзивите, утре ще гледам да го оправя.
 
Re: SEO Конференция

Има схематична програма тук. Подредбата на презентациите тепъва ще се уточнява.

Мерси. Не знам сега ли сте го добавили или просто е на забутано място, но не можах да го намеря сам.
 
Re: SEO Конференция

Побързайте да се регистрирате, че едно пиле ми каза, че ще има масивно осведомяване относно конференцията в не-СЕО средите и за да имате шанс за присъствие, трябва да го направите колкото се може по-скоро.
 
Re: SEO Конференция

за желаещите да отразяват SEO конференцията в своите блогове: в twitter канала на конференцията http://twitter.com/seo_conference планираме да агргатираме сборен канал от вашите фиидове. за да бъдете включени пратете ми на лс инфо за адреса на вашите канали.
 

Горе