SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт програмата на Колектива България

Re: Афилиейт програмата на Колектива България

Днес ми писаха! Одобрен съм :)
 
Re: Афилиейт програмата на Колектива България

На мен не са ми писали, но успях да се логна в афф контролния панел. Обаче виждам много голям проблем - 99% от банерите водят към лендинг страници за София, Варна, Туризъм и т.н. Лощото, че туризъм страниците също водеха към София, Варна. Добрата новина е, че можеш да сменяш адреса на банера.

Малкото за продуктови страници , които имаше, бяха към изтекли оферти. Голям пропуск е, че нямат динамични банери, които да "въртят" офертите. Според мен точно този тип банери продават. Всичко останали банери малко или много са брандинг.

Разбира се може да се правят и текстови линкове, но постоянно трябва да следиш офертите.

Другото хубаво е, че може да си създавате канали, по които да следите продажбите и има детайлна статистика.
 
Re: Афилиейт програмата на Колектива България

Ох, и двата големи сайта за намаления нещо не ме кефят. Искам на сайт за почивки да забия банер, който да върти само актуални оферти от тази категория. В колектива нямат актуални оферти.
В грабо имат в момента 5 и при настроен банер да показва само оферти за травел, ми показва други глупости, които са далеч от ревалентни.

тия хора брандинг ли се опитват да правят или да продават ?!?!?!

Трябва да има избор и ревалентност за да вървят продажбите.
 
Re: Афилиейт програмата на Колектива България

тия хора брандинг ли се опитват да правят...
Нещо такова ;)
 
За: Афилиейт програмата на Колектива България

За: Афилиейт програмата на Колектива България

На Колектива им липсва една добра партньорска платформа или по-точно Geo баннер, който да върти само актуалните оферти. Направят ли го ще удвоят продажбите си.
 
Re: Афилиейт програмата на Колектива България

Някой взел ли е пари от Колективата, защото аз от два месеца се мъча.

Имам 100 и няколко лева и са в статус чакащи.

Преди два дена им писах, но все още отговор нямам.
 
Re: Афилиейт програмата на Колектива България

Здравейте, искам да питам има ли някакво раздвижване с тази програма или още е на същото ниво? Има ли хора получи плащане от там или още са в чакащи? Показват ли се вече актуални оферти или пак банерите водят към приключили такива? Мисля да ги пробвам, но ако тези неща още не са ясни ще изчакам.
 
Re: Афилиейт програмата на Колектива България

Ползвам програмата им от повече от година... От около половин година цари някакъв абсолютен хаус в системата им, в обслужването и подръжката. От време на време спира отчитането, а в панела не се отразяват адекватно движенията... От известно време няма актуални банери, а и тази система дето я ползват не им е адекватна на бизнеса... Изкарвам около 100 лв на месец за плащане. Има много невалидни. Много тромаво плащат, а преди това трябва да се молиш да ти "обобщят резултатите" . От половин месец обаче в офисите им е паднала бомба и никой не е оцелял май- ни телефони вдигат, ни на мейли отговарят .... как да не им теглиш една м....а 8)
 

Горе