Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Koe e ужасното? Нещо конкретно или изобщо не те кефи (няма да се разсърдя, ако си кажеш мнението)?Ужас. Дай ще ти го дооправя безплатно ако искаш.
Koe e ужасното? Нещо конкретно или изобщо не те кефи (няма да се разсърдя, ако си кажеш мнението)?

Малко си се позаял... Ако не си го имал предвид, не е зле да поработиш над изразните средства. А някакъв сайт за пример където си се изявил "професионално" и не са минали толкова тънко има ли? Да позащитиш високи идеали и да видим и ние, че от подписа ти не се разбира нищо освен, че искаш полу-тематичен линк от тази тема?п.с.1 : така става като се опитва човек да мине тънко.
http://www.svp.co.uk/
Малко си се позаял... Ако не си го имал предвид, не е зле да поработиш над изразните средства. А някакъв сайт за пример където си се изявил "професионално" и не са минали толкова тънко има ли? Да позащитиш високи идеали и да видим и ние, че от подписа ти не се разбира нищо освен, че искаш полу-тематичен линк от тази тема?
Там е работата, че нищо не си казал по същество, но за сметка на това си писал заключение "ужас" в няколко поредни реда. Един "професионалист" никога не употребява подобни изрази по работа ... освен ако не е някой коафьор "мека китка" предполагам. Те са по-емоционални хора и им е простено.@nikoladd
малко ме дразни, че се захващаш с мен. искал е човека мнение дал съм го.
2-пъти съм написал, че не се заяждам и все ша се намери някой пънкар като тебе да осере нещата.
Това е очевидно, но понеже си заявил, че даваш "професионално" мнение аз не исках да твърдя обратното. Предполагам и колегите ... А бройката сайтове, през които е "минал" не е критерий за качества на девелопер.аз не съм дизайнер, аз съм девелопер и като такъв много сайтовове са ми минали през ръцете, същото така по цял ден съм в нета мисля, че съм виждал доста сайтове.
Няма нужда! Не се хаби. "Проекти", за които могат да се пускат линкове по форуми не ме впечатляват. А и въпреки че търсим още хора, не мисля, че ти е по силите. При нас "проектите" предполагат доста познания и обяснения, за да разбереш къде се позиционират точно и просто с линкове не става.ти за мене си никой за да ме оспорваш професионално (нито си виждал мои работи, нито си работил с мен и тн.)
, но щом е толкова важно за теб ще ти пусна линк с някой проекти.
Значи си виждал джумла? Браво! Това го казаха поне 4 човека преди теб, но поне вече казваш нещо по същество.навигацията според мен е прекалено малка и прекалено много прилича на стандартната тема на joomla. (screen 1)
Тук си прав. Резултатите от търсачката имат нужда от сериозен редизайн. И не само линковете. Страницата с търсенето е добре да идва по-нагоре. Т.е. да се поизчисти от други несвързани.с търсенето неща.screen 2 - имап 3 линка с 3 вида цветове и шрифтове.