Батерии за лаптоп

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Някой да посъветва читав български сайт или фирма за батерии за лаптоп ? Преди години брах ядове с една от известните компании и ми се иска да няма повече подобни грешки 🙂

За: Батерии за лаптоп

Аз си купих от ибей от търговец (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!) и то на цена 3 пъти по-ниска от тази у нас. Имам клиент, който продава батерии, но цените са меко казано неоправдано високи, за което клиентът ми няма вина, разбира се. Вносители в БГ просто си правят каквото искат 🙂

Re: Батерии за лаптоп

За сега най-добре изпитаните от към рециклиране или съвместими са Торин, но за жалост започнаха цените да им се доближават на такива като от производител.

Едно време минаваха лесно пратките от Китай, но в момента е доста по-затегнато положението и да се избегне МИТО и ДДС е трудно. Но въпреки това, дори и с тези надбавки, цената отново е по-ниска. Единствено с гаранцията е повече разправия, ако се наложи.

Оги, кажи ми марка и модел, да говоря с мои хора и ще ти кажа цена.

При мен пристигна директно в пощата до вкъщи. Китаеца беше писал: Мостра, 10$.
Хитър китаец 🙂. Може би номерът е минал, заюото колетчето е по-малко.

Не е хитър, кулинаре. 99% от китайците така изпращат стоката (дори по-обемните, ако са повече поръчани неща, ги изпращат в няколко различни пакета, но наш'те митничари вече не ядат доматите с колците 😀 И въпреки всичко, човек ако не се притеснява за гаранцията, най-евтино си е от Чайна таун да си се поръчват много неща.

Иво, връщането до Китай ще струва повече от батерията. Пък нека и две гаранции да има 🙂.

Batteryland.bg. Като замесен в проекта ще направя само няколко коментара:

- Заслужава си да купиш от бг сайт, защото получаваш гаранция (в случая 12 месеца) и може да получиш нова батерия в рамките на 30 дни, при евентуален дефект.

- Много често батериите за лаптоп, които си поръчва човек, не пасват на машината поради една или друга причина. Ако сте си я купили от Китай, ходете я сменяйте.

- Още по-често китайските търговци (а както и някой български) изпращат батерии, чиито капацитет не отговаря на реалния. Ако закупите батерия от БГ сайт и установите такъв проблем, можете да си потърсите правата.

Освен това винаги можете да се обадите и да попитате, ако не знаете каква точно батерия ви трябва - за много хора това е проблем 🙂 И т.н.

Back
Горе