A Anka New member 15 Октомври 2010 #141 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Дано да е останала още някоя друга карта, че да се запиша и аз! 😀
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Дано да е останала още някоя друга карта, че да се запиша и аз! 😀
thunder_go New member 15 Октомври 2010 #142 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Мойта така и не я получих, ходих до пощата, нямаше нищо, казаха, че вероятно са я върнали ;(
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Мойта така и не я получих, ходих до пощата, нямаше нищо, казаха, че вероятно са я върнали ;(
dream New member 15 Октомври 2010 #143 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума надявам се да има още единчка останала и за мен.
muslim Husein 15 Октомври 2010 #144 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума И аз нищо не получих!
stefboy New member 15 Октомври 2010 #145 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Аз моята си я взех преди 2-3 седмици още. БГ пощи rulzz 😉
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Аз моята си я взех преди 2-3 седмици още. БГ пощи rulzz 😉
bgkulinar Меринджей 15 Октомври 2010 #146 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Който не е получил, моля да ми прати на ЛС, имената си, адрес и телефон (Анк и Дреам също) и пак ще им пратим.
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Който не е получил, моля да ми прати на ЛС, имената си, адрес и телефон (Анк и Дреам също) и пак ще им пратим.
D diabolic.bg The Old Wastelander 15 Октомври 2010 #147 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Аз ти пратих ЛС още на 23 септември, но досега нищо не съм получил, дори известие от пощата. 🙁
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Аз ти пратих ЛС още на 23 септември, но досега нищо не съм получил, дори известие от пощата. 🙁
bgkulinar Меринджей 15 Октомври 2010 #148 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Няма да оставим човек без карта, спокойствие и силна храна.
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Няма да оставим човек без карта, спокойствие и силна храна.
webcenter New member 15 Октомври 2010 #149 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума bgkulinar, Минаха ли обявените 50 регистрирали се? Ако не са, бих желал и аз да се запиша. Ако няма повече места във ВИП-а, ще чакам следващата вълна 😉
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума bgkulinar, Минаха ли обявените 50 регистрирали се? Ако не са, бих желал и аз да се запиша. Ако няма повече места във ВИП-а, ще чакам следващата вълна 😉
bgkulinar Меринджей 15 Октомври 2010 #150 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Остава САМО една карта, след уебцентъра.
yuliyan Active member 15 Октомври 2010 #151 Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Абе и аз не я получих, избързах да се похваля за пощальона, но се оказа друго, а после забравих да пиша.
Re: ВИП карти за notebook.bg за членове на форума Абе и аз не я получих, избързах да се похваля за пощальона, но се оказа друго, а после забравих да пиша.