Вицове

За: Вицове

540593_10150982296733287_1612672717_n.jpg

Вица на годината!!! 😀

Румънец, сърбин и грък хванали златна рибка.
- Искам в България да стане земетресение - казал румънецът.
- Искам в България да изригне вулкан - казал гъркът.
- Искам в България да стане наводнение - казал сърбинът.
- Готово! - казала рибката, но какво се случило:
Гледат насред Солун изригнал вулкан, Белград - под
вода, а Букурещ - изравнен със земята
- ЗЛАТНА РИБКЕ, КАКВО НАПРАВИ ?!!!!
- Лелеее! Гледала съм старата карта...

Re: Вицове

Айшето отишла на лекар с болки в корема. Прегледал я човекът и поставил диагноза:
- Гастрит на нервна почва.
Прибрала се тя у дома и Манго от вратата я пита:
- Какво ти е, ма Айше?
- Какво ми е, какво ми е? Аз като ти викам: Недей на камъниту, ти - на камъниту. И сега - г@з трит на неравна почва

За: Re: Вицове

Айшето отишла на лекар с болки в корема. Прегледал я човекът и поставил диагноза:
- Гастрит на нервна почва.
Прибрала се тя у дома и Манго от вратата я пита:
- Какво ти е, ма Айше?
- Какво ми е, какво ми е? Аз като ти викам: Недей на камъниту, ти - на камъниту. И сега - г@з трит на неравна почва

😀

Когато жената казва:
"Това място е истинска кочина! Хайде двамата с теб да почистим. Твоите вещи са на пода и няма да имаш никакви дрехи, ако не включим пералнята веднага!"
Всъщност мъжът чува:
"Дрън, дрън, дрън, ХАЙДЕ, дрън, дрън, дрън, ДВАМАТА С ТЕБ, дрън, дрън, дрън, НА ПОДА, дрън, дрън, дрън, НИКАКВИ ДРЕХИ, дрън, дрън, дрън, ВЕДНАГА."

Re: Вицове

Eдин успешен мениджър решил да смени рязко начина си на живот. Купил си ферма в едно затънтено село, купил си и крави от местните фермери и станал животновъд, но тъй като тази материя му била абсолютно непозната го излъгали и му продали некачествени животни, с нисък млеконадой.Веднага местните започнали да го следят, да злорадстват и да чакат пълният му провал, но за тяхно учудване, от ден на ден, продаденото от него мляко нараствало, съответно и печалбите му и скоро станал един от най-елитните фермери.
Започнали да го ухажват и да се опитат да разберат тайната на успеха му.
Той с готовност я споделил:
- Въпросът е в мотивацията и в организацията. Всяка сутрин правя оперативка с цялото стадо и им задавам един и същи въпрос: „Какво ще продаваме днес – Месо или мляко?“ Останалото е инициатива на персонала.

Специалист по ориентиране с дългогодишен опит влязъл в главата на блондинка и се изгубил..

уебмастърски фолклор:

Бърз сайт - срам за майстора.
Да би мирно седяло, не би exception видяло! (може и в разновидност "Да би мирно седяло, не би Пингвин видяло!" )
На чужд гръб и сто недоволни клиента са малко! (На чужд гръб и сто ненатурални линка са малко!)
Бъг година храни.(SEO - година храни")
Бъг бъг избива.(Спам спам избива)
Програмистът работата си мени, но хигиената - никога! (това важи във всички случай. нямам алтернатива)
Когато клиентът не отива при програмиста, програмистът му влиза отзад

Back
Горе