ivo.apostolov
Неразбиращ
Понеже ще говоря по тази тема, която е доста необятна и е възможно да има въпроси, които да ме изненадат и да не мога да дам релевантен отговор на място. Та поради тази причина, всеки който има предварителни въпроси по темата, ще се радвам да ги публикува тук.
Това ще ми помогне да структурирам и презентацията по най-добрият и интересен за хората начин.
Предварително благодаря на всички включили се.
Между другото, не очаквайте отговори в темата, тя е за самата конференция... 🙂
Темата:
Изграждане на мултиезични сайтове
Какви са трудностите при изграждане на мултиезични сайтове, как се подхожда при структурирането на съдържанието на такива и някой от най-добрите практики? Основни разлики между едноезичен и многоезичен сайт. Често срещани проблеми и техните решения. Влияние на проблемите при мултиезични сайтове върху SEO.
Това ще ми помогне да структурирам и презентацията по най-добрият и интересен за хората начин.
Предварително благодаря на всички включили се.
Между другото, не очаквайте отговори в темата, тя е за самата конференция... 🙂
Темата:
Изграждане на мултиезични сайтове
Какви са трудностите при изграждане на мултиезични сайтове, как се подхожда при структурирането на съдържанието на такива и някой от най-добрите практики? Основни разлики между едноезичен и многоезичен сайт. Често срещани проблеми и техните решения. Влияние на проблемите при мултиезични сайтове върху SEO.
Последно редактирано: