Като за начало си свършил доста добра работа. Гугъл PR е за наши дни доста нерелевантна метрика. Въпреки всичко да имаш пр4 на нов сайт, си е постижение. Не можах да остановя точната възраст на домейна? Това може да обясни добрия page rank. Както горе ти написа Иво , това не значи по-добро класиране в SERP.
Количеството уроци, които има качени също е много добро, особенно ако си ги правил сам.
Топографията на линковете ти има още да се оправи. Написал си във всеки форум едно и също съобщение. Трябват ти не само линкове от форуми. Социални мрежи, блогове, органични итн. Стреми се за едно хубаво разнообразие. Второ в момента линковете са ти предимно към заглавната страница, а имаш много хубави подстраници, които можеш да развиеш.
Он пейдж можеш да направиш доста промени. Урловете ти не са систематизирани. Всеки урок си има някаква собствена схема, с цифри, друг пък е с ключови думи и е малко объркано. Направи си собствена схема и си я следвай. Мета таговете не са съгласувани. Не трябва да имаш мета таг кеуордс photoshop c++ на страница с php урок и обратното. Освен това на много места в урл имаш двойни тирета. Най-отдолу на мета таговете имаш generator, който според мен е излишен.
Форума ти е много празен, първоначално можеш сам да го позаредиш със съдържание по тематиката. Едва когато има доста теми, тогава и хората ще започнат да пишат. В най лошия случай, трябва сам да си направиш няколко профила и да си пишеш🙂 Естествено това не е за препоръчване.
И още нещо си мислех, тези малки thumbnails на категориите с уроци, ако можеш да ги замениш с различни картинки със собствен алт текст ще е много добре. Човек като влезе в графата java уроци, знае, че става въпрос за Джава и не му трябват сумати и картинки, които му казват едно и също. И последно няколко препоръки извън SEO. Имаш линк към замунда, за сваляне на фотошоп. Нали знаеш, че този линк е към торент тракер, които разпространява софтуера (в случая)незаконно. Препоръчвам ти да го махнеш. Второто ми е около логин панела. Имаш два логин панела, нужни ли са ти и двата? Аз бих преместил горния рекламен банер, на мястото на единия панел. За това може да питаш някой, който разбира повече от мен.
Успех със сайта, свършил си много работа за много кратко време и сега трябва само да я шлифоваш с много търпение.