Да го * и гугъла ...

Re: Да го * и гугъла ...

Ами какво очакваш, от www няма редирект 301, а дори при един линк в мрежата към този сайт с www гугъл може да обходи всичките ти страници с него. 🙂
При мен имаше някакъв т@шак с гет параметрите, супер се изнервих и направих на всички страници canonical и за сега е ОК.

Иначе за обявите имах като цяло 2 големи и дълги срива. Не разбрах защо...
Смених дизайна, скрипта.. всичко общо взето, без базата и почти моментално ме върна в "играта".
Сега не смея да пипна нищо по структурата.. "не пипай докато работи" 😀

btw, променяно ли е нещо по сайта и имал ли е дублирани страници някакви? (тоя, дето се е сринал)

Последно редактирано:

Ами какво очакваш, от www няма редирект 301, а дори при един линк в мрежата към този сайт с www гугъл може да обходи всичките ти страници с него. 🙂
При мен имаше някакъв т@шак с гет параметрите, супер се изнервих и направих на всички страници canonical и за сега е ОК.

Иначе за обявите имах като цяло 2 големи и дълги срива. Не разбрах защо...
Смених дизайна, скрипта.. всичко общо взето, без базата и почти моментално ме върна в "играта".
Сега не смея да пипна нищо по структурата.. "не пипай докато работи" 😀

btw, променяно ли е нещо по сайта и имал ли е дублирани страници някакви? (тоя, дето се е сринал)
Нещо не разбрах, този за хотелите си се редиректва към www.myhotel.bg а от месеци седи индексиран без www ...

А иначе по този със срива, нищо не е пипано. Дублирано си има, но си има и над 100 000 индексирани, сега гледам, че и за едната дума е паднал от втора на 3-4 страница ...

има голямо разместване и при мен от 2-3 дни
без да пипам нищо един сайт "изчезна" появява се само в site:site.com
друг губи позиции по няколко думи, но пък качва по други

Защо не си го оправиш.

При мен все едно About е активно, а като цъкна отива в 404 страница.

Partners, Specials и Support, няма никой зад тях. Може и проблема да е при мен.

Някак си ми изглежда като недовършен. Може би с променен дизайн.

Защо не си го оправиш.

При мен все едно About е активно, а като цъкна отива в 404 страница.

Partners, Specials и Support, няма никой зад тях. Може и проблема да е при мен.

Някак си ми изглежда като недовършен. Може би с променен дизайн.
Дам, недовършен е 🙂
Скоро трябва да се захвана и да го довърша 🙂

На мен ми баннаха един агрегатор - от 1500 посещения на ден по лонг тейл падна на 20-30 🙁

Домейна беше авторитетен доста...

Back
Горе