Да са ни честити промените :)

Re: Да са ни честити промените 🙂

За това мога да ти кажа, браво.
Одитор ли си, или учи все още за това?
Одитор съм и все още уча за това.
Със счетоводството как си?
Идеално съм.
Експерт счетоводител или още не си стигнал до там?
Планирано е за тази година да започна с изпитите за печатче.

Последно редактирано:

Е, значи няма какво да говорим - добре си се ориентирал, сигурен съм, че го знаеш.
Криза при тези услуги няма, даже има увеличение, така че - нека да дерзаят другите.
Успех

Честити промени момчета и от мен!
Искам да ви кажа, че това правителство определено ни улеснява във вземането на решения и ни подстрекава към емигранство 🙂

Лично мое мнение е, че в тази държавица в близките 5 - 10 години не ни чака нищо добро и хубаво.

Това е лично мнение

• Like
Реакции: ivor

Искам да ви кажа, че това правителство определено ни улеснява във вземането на решения и ни подстрекава към емигранство 🙂

Лично мое мнение е, че в тази държавица в близките 5 - 10 години не ни чака нищо добро и хубаво.

Това е лично мнение
Оптимист, какви 5-10 години ... аз не я виждам след 6 месеца 🙂
Все още нищо не са приели. Мисля си, че по-скоро наблюдаваме опипване на почвата.

По принцип Брад пит и другите плямпат и шашкат народа, а после генерала успокоява и отменя, ама този път и той се обади от Катар, че ще ни ...

Последно редактирано:

Глупаво е да взимаш от народа.😕

Все от някой трябва да се вземе 🙁

Спряха здравната и пенсионната реформа, в смотаните болници по малките населени места, които НЕ лекуват ще излеят още 300-400 млн. тази година, защитиха пожарникари, полицаи, военни, чиновници и всеки, който ревна, сега ще чакаме на тях да напълнят хазната с ДДС и корпоративен данък и да ни измъкнат от кризата, а бизнеса кучета го яли ... вдигай ДДС и т.н.

Излезе един полицай и каза: "ако ми вземат 100 лв. от заплатата за осигуровки, ще ги усетя много повече от някой, който работи в частния бизнес" - това не можах да го разбера, ако може някой да ми го обясни ще съм му благодарен ...

Излезе един полицай и каза: "ако ми вземат 100 лв. от заплатата за осигуровки, ще ги усетя много повече от някой, който работи в частния бизнес" - това не можах да го разбера, ако може някой да ми го обясни ще съм му благодарен ...
Ченгесарска работа. Не очаквай да ги разбереш, това са мързеливи, корумпирани хора, които са свикнали държавата да им дава всичко.

Щото частниците взимаме минимум 5к на месец. 🙄

И аз не го разбрах този глупак какво искаше да каже. 😡

Щото частниците взимаме минимум 5к на месец. 🙄

Аха, ама минимум, нали 😀 и сме измамници поне 99,99% от нас, лъжем хората и им вземаме парите 😀 и аз си мислех, че такава някаква мисъл е вложил, но не предполагах, че е способен на такива "дълбоки" размишления ...

Струва ми се, че от едно болно тяло, те не режат от мъртвото месо, а режат от живото и след няколко месеца, вече няма да е останало живо и тогава, какво ... 😡

Товари се бизнеса, а само той може да измъкне държавата от блатото ...

Между другото вчера ревнаха и вносителите на яхти и кмета на Несебър, защото, хората вече нямало да си регистрират яхтите в Несебър и да пълнят общината с такси, което си е вярно, но все пак куриозно, на фона на всичко останало 😀 (и няма да може да се вози кмета на яхти на "приятели" вероятно)

БСП пък ревнаха срещу орязване на субсидиите за партиите, чакам да ги видя по тв пред МС на протест 😀 бахти цирка ...

Товари се бизнеса, а само той може да измъкне държавата от блатото ...

Между другото вчера ревнаха и вносителите на яхти и кмета на Несебър, защото, хората вече нямало да си регистрират яхтите в Несебър и да пълнят общината с такси, което си е вярно, но все пак куриозно, на фона на всичко останало 😀 (и няма да може да се вози кмета на яхти на "приятели" вероятно)

БСП пък ревнаха срещу орязване на субсидиите за партиите, чакам да ги видя по тв пред МС на протест 😀 бахти цирка ...

На БСП трябва да им ги резнат изцяло субсидиите, а това за яхтите... наистина ще почнат да ги регистрират из Кипър, Малта и други места.

Мен ме притеснява факта, че в предизборната програма на ГЕРБ като мярка срещу кризата беше залегнало намаляване на ДДС-то за да се стимулира бизнеса, който трябва да изведе държавата от кризата. А в момента като мярка срещу кризата искат да го вдигат. WTF?!

Това е лично мнение

Трябва да се сменят още 1-2 поколения докато хората у нас се научат за какво става дума. Не забравяйте, че и много кадърни и умни хора напуснаха България. Бума е бил огромен след падането на завесата. Не знам какво очаквате от една застаряла и затъпяваща нация. За всичко си има причини, за положението на България е че тук масово останаха мързеливци, паразити и тарикати.

Аз напоследък също се оглеждам да ходя някъде по в цивилизацията. Хич не ми се мърда, но просто искам след време децата ми да израстнат в цивилизована държава, която може да им предложи нормално образование и да им пречи максимално малко след това.

Не знам за вас, аз не искам много от държавата. Искам най-вече да не ми пречи и ако може да намали малко корупцията на ниските нива. Би било добре вместо да се дигат всички данъци, да вземат да уволнят малко паразити в държавната администрация. Така с 1 куршум 2 заека, първо ще намалим разходите, второ ще дигнем безработицата => кадърните и образовани хора ще взимат повече пари, а на некадърниците ще им свалят заплатите.

Трябва да се сменят още 1-2 поколения докато хората у нас се научат за какво става дума.
За съжаление, не виждам новите поколения какво ще научат. Виж ги: чалга, секс и нищо друго не ги интересува. Повечето де.
Макар и аз като съм бил на техните години сигурно да съм изглеждал така за по-възрастните 🙂

А в момента като мярка срещу кризата искат да го вдигат. WTF?!

Ами защото всичко друго реве, където са по-солидни групите - военни, полицаи, болниците изкараха хората на улиците и им казаха, че няма да има кой да ги лекува и правителството се поддава на натиска, заради ПР ли, за какво 😕

Малко извън темата:
За адвокатите какво става излезе на яве, че взимали по 5-6 милиона годишно и се потули, щяха да плащат ДДС, отмениха го, защо? Ами много просто - 2/3 от парламента са юристи и от тези 2/3 30-35% са действащи адвокати ...
адвокат Татяна Дончева - народен представител - закона Ванко 1 и промяната на присъдата му от 12 на 3 години - това е една красноречива ситуация 😀 - смея се, за да не заплача ...

За съжаление, не виждам новите поколения какво ще научат. Виж ги: чалга, секс и нищо друго не ги интересува. Повечето де.
Макар и аз като съм бил на техните години сигурно да съм изглеждал така за по-възрастните 🙂

Ще пораснат и на някои ще им дойде акъла в главата. Поне ги гледам, че на всичките им се работи, за сметка от по-възрастните. Не виждам как освен да му спреш парите, можеш да накараш един паразит, които 20 години само си е клатил кура, да свърши нещо смислено. Естествения подбор ще почне да вкарва нещата в ред след 10-15 години. Света се променя бързо и които може да се адаптира винаги ще е добре. Аз лично най-много виня образователната система и възпитанието от повредени от комунизма хора.

Мен ме притеснява факта, че в предизборната програма на ГЕРБ като мярка срещу кризата беше залегнало намаляване на ДДС-то за да се стимулира бизнеса, който трябва да изведе държавата от кризата. А в момента като мярка срещу кризата искат да го вдигат. WTF?!

Ама някой е очаквал да си спазват програмата http://www.kenanoff.com/blog/archives/1250 ?!?!?!?

Back
Горе