Re: Ден на данъчното облагане в Интернет
Преслав, не си ме разбрал. Аз имам ясен и категоричен отговор на всички въпроси, които съм задал (таблиците и редовете за данъчната декларация бяха рандом изкарани) и съм готов да си поема отговорността пред данъчните. Въпросите, които зададох са систематизирани от колеги във форума.
По въпроса с рег по ДДС, тази работа съм я свършил още в началото на тази година и си подавам декларациите с УЕП, Въпросът е, че доста колеги не знаят какви точно са стъпките. Аз за регистрацията съм ги описал, но за самата декларация - не съм. Ако видиш какво съм описал, ще разбереш какво конкретно интересува уебмастърите. Още малко разяснение - в колона 1 (мисля че беше) какъв тип документ да се избере и защо. В коя колона да се напише сумата от адсенс (аз знам, но колегите не знаят). В коя колона се записват сумите от адуърдс и фейсбук рекламни кампании.
На вас ви се струват елементарни тези неща, но за колегите са трудни и непонятни. Затова беше предложението ми с конкретни казуси. Например, взел съм 1000 лева от адсенс, дал съм 200 за реклама във фейсбук - как точно се попълват дневник на покупки/продажби и прочее. Винаги ме е било яд, когато на професионални форуми се казва какво, но не и КАК!
Иво, ако дам 200 кинта, ще ме направиш ли платинен спонсор ?