Желаещи за SEO бири в Пловдив?

Желаещи за SEO бири в Пловдив?

• Общо гласове
    11
Re: Желаещи за SEO бири в Пловдив?

Доста несериозни излязохме от Пловдив 🙂

Аз предполагам, че в последния момент ще се изсипят още хора, които се колебаят. Дано съм прав.

Аз предполагам, че в последния момент ще се изсипят още хора, които се колебаят. Дано съм прав.

И аз се надявам. В карайна сметка колкото повече толкова повече както е казал един "умен" мечок 🙂

Обявяваме за победител Неделя 26.09.2010 като дата ...
предложения за място?

Според мен е добре да изберем място където можем спокойно да се чуваме най-вече и бирата да е добра. Мисля, че възможността да се седне на една маса не е само да може всеки да говори със съседчето но и всички да говорят със всички.. това все пак е лично мнение по въпроса.

Според мен е добре да изберем място където можем спокойно да се чуваме най-вече и бирата да е добра. Мисля, че възможността да се седне на една маса не е само да може всеки да говори със съседчето но и всички да говорят със всички.. това все пак е лично мнение по въпроса.

Взе ми думите от кейборда. Предлагам ви "Ресторант-градина Потомци". Има градина, спокойно е, ще можем да се чуваме и най-вече е МЕГА тънка лайсна.

Повече информация за кръчмето тук: http://www.restorant-potomci.com

Дойде четвъртък... мисля, че е време да кажем:

Дата: 26.09.2010 (неделя)
Място: ресторант "Потомци" (карта)
Час: 18:00 (мисля че е добре)

Резервация не е правена имайки предвид, че не се знае точно колко хора ще сме (лично аз знам за поне 2-ма души които ще дойдат извън списъка), ако сметнете, че би било добре да се направи драснете един ред в крайна сметка това е най-лесната работа от цялата дандания 🙂

Последно редактирано:

Дойде четвъртък... мисля, че е време да кажем:
Дата: 26.09.2010 (неделя)
Място: ресторант "Потомци" (карта)
Час: 18:00 (мисля че е добре)

Резервация не е правена имайки предвид, че не се знае точно колко хора ще сме (лично аз знам за поне 2-ма души които ще дойдат извън списъка), ако сметнете, че би било добре да се направи драснете един ред в крайна сметка това е най-лесната работа от цялата дандания 🙂

Идялка! До тогава 🙂

Супер са тези събирания, първа среща за Пловдив ли беше това?
И на мен ми харесват, винаги ми е приятно. В Бургас се опознахме доста и дори вече не ни трябват и уговорки, за 10 минутки сме се организирали 🙂) Ще пуснем скоро една тема за по-официална среща, че гледам доста нови потребители се появиха от Бургас, ще е хубаво и с тях да се запознаем.

Много добре мина срещата.
Хареса ми.

Трябва да правим по-често такива сбирки

и аз мисля, че мина добре въпреки леките метеорологични спънки 🙂
за следващия път по-лесно за намиране място и по-добре проверено заведение 🙂
относно това как ще се познаем на такива срещи, забелязах, че такива проблеми нямаше а и в крайна сметка повечето от нас имат снимки в мрежата достатъчно под никовете си 🙂

Back
Горе