SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Закриване на adsense акаунт

Re: Закриване на adsense акаунт

Направо съм шокиран ... как е възможно така да го направят. А един въпрос ако ти отворят профила аз като съм натрупал към 80 $ как ще ми направят плащането като на 100 се изплща. И другото от Гоогъл Ирландия или САЩ ще бъде превода :?

Все още не знам отговорите на тези въпроси. Но като влязох ме накара да се съглася с новите условия. А аз точно това се опитвах да избегна като си закривах профила :D. Ама както и да е. Може последното плащане да е леееко не на 100% подчинено на закона :D.
Иначе попитах кога ще бъде направено, дали в края на месеца или сега и още не са ми отговорили.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

(в продължение на историята от мнението ми на предходната страница от тази тема)
И шоуто продължава ...

До тук разбрахме че ако искаме да си вземем парите след закриване на профила, и по някаква случайност сме на WU преводи, няма как да стане без да се свържем с Google.

След дълги разговори във форумите на Google се разбрахме да ми отворят профила, защото като е затворен няма как да видя направеното плащане и неговите данни. И ми отвориха профила и аз зачаках прословутото плащане. Някак се надявах да го пратят ръчно почти моментално след отварянето. Все пак някак да се почувстват неудобно че от 4 месеца чакам това плащане. Нооо нееее... Те оставиха плащането да си стане автоматично. Добре, викам си, ще се чака до края и на този месец. Тогава ми дойде на акъла, че щом ще става автоматично и че щом профила ми вече е отворен, то сигурно тъпия компютър ще гледа дали съм стигнал минималния праг за плащане при отворен профил, който е 70 евро. Естествено моите пари не са толкова, но покриват минималния праг за затворен профил, какъвто и релано би трябвало да е. Сегашното му състояние е изключение.

Пиша аз във форума за моята гениална мисъл и ги предупреждавам че може да стане така и да не ми дойде плащането. А те викат че би трябвало да няма проблем. Изненада! Пак познах. Има проблем. Стана точно така и на края на месеца нямаше никакво плащане! Направо не повярвах че отново познах и че отново не ми пратиха парите.

Писах им отново във форума, а те съвсем спокойно викат: дам, май стана така както казахте. Аааааа :D :D :D Сериозно ли!

Отново ми предложиха на мина на чек. Аз им казах че не искам чек и че ще си включа рекламите и ще си донатрупам сумата до 70 евро и това смятам да направя и повече да не се занимавам с тях :D

Споделям приключенията си тук за да ги видят тези, които имат същия проблем, и по една или друга причина са се отказали по средата на великото приключение по вземане на последното си плащане от G.

Поздрави.
 
Последно редактирано:
Re: Закриване на adsense акаунт

Днес и аз си затворих профила, пуснах молба за закриване на фирменият Адесенс акуант и след час получавам имейл че акуанта ми е закрит. Чак да не повярваш :confused: толкова бързо стана. После си пуснах молба за нов акуант за физическо лице и пак след два часа нов имейл...имам вече нов акуант....пак да не повярваш с каква бързина стана. Сега ще видя какво ще стане с превода на парите от закритият акуант, там се разплащах с чек и имам към 90 Евро...та да видим дали в тези 90 дена ще получа парите или .....
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Със чек няма проблеми. То и моето плащане с WU реално е станало навреме, просто по никакъв начин е нямало как да разбера за него, като нямам достъп до профила си. Това им е проблема. Трябва да го направят да праща имейл с последното плащане или да ти оставят достъп до този раздел с плащанията.
 

Горе