SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Закриване на adsense акаунт

Re: Закриване на adsense акаунт

Всички аут от Г рекламите, а същевременно няма добра алтернатива със сходни приходи. Ще бъде интересно следващата година.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Аз си получавам с WU но все още не съм тръгнал да закривам акаунта си, а и не виждам защо да го правя. Понякога ми писва от тях и просто не ползвам адсенс. Голяма работа, че имам акаунт който не ползвам.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Не, както и повечето от нас, но ако не ползвам дадена услуга и нямам приходи от там то няма и защо да подавам декларации. Не могат да ме задължат да плащам само защото имам регистрация.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Нищо не се плаща, само се подават декларации. Но един път регнат - получаваш, не получаваш, подаваш всеки месец.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Който иска да подава, аз не смятам да си губя времето с бюрократични глупости. Ако утре Яху пуснат програма за плащане на цент за всеки получен имейл ще трябва да подавам декларации и за това че си чета пощата ли? Стига с това "трябва". Нека вложат малко смисъл в системата и ще си плащам ако трябва, даже с удоволствие ще го правя.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Значи намираш много смисъл в това редовно да се харчат тонове хартия за .... празни бланки, ей така за идеята. Какво и защо трябва да декларираш ако ще е празен лист?
 
Re: Закриване на adsense акаунт

primecode има известно основание. Законите ги правят хора, но хора, които, когато ги измислят, са сигурно, че те самите никога няма да бъдат подложени на същите тези закон и смятат, че са недосегаеми…И точно за нас, обкновените хора, законите са абсолютно нечовешки
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Какво и защо трябва да декларираш ако ще е празен лист?
Е, не е съвсем празен. Нулева декларация не е празна декларация. Но както каза Иво, полвам УЕП така че спестявам хартията.

n00p. ще се учудиш колко е опростена БГ данъчната система. И за съжаление колкото по-съвместима с ЕС законодателството става, толкова повече ще се усложнява.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Хм някой да са му изплатили до сега парите след закриване на профила :? Пишеше 90 дена те си минаха, а още нищо не са ми съобщили. Почвам да се чудя дали въобще има някаква надежда защото имах към 90 $, което не е малко да ги прежалиш с лека ръка :)
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Някой може ли да каже за колко време се одобрява акуант. Подадох преди седмица за откриване на акуант в Адесенс и ни вест ни кост. А пишеше до два дни.
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Последната ми информация е от преди 3 месеца. От подаването на информацията до връщането на писмото за откриване на акаунта мина точно една седмица (7 календарни дни)
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Здравейте.

Позволете ми да разкрия пред вас великата тайна (простотия по-скоро) зад въпроса: Защо никой не си получава плащането след закриване на профила си?

Цялата история е следната:

На 26.07.10 пуснах тема във форума на Гугльо, че не съм си получил парите а след 3 дни се навършват 3 месеца от закриването на профила ми. Още същият ден потребител със ранк "Top Contributor" ми обърна внимание и след малък разговор ме посъветва да изчакам до 05.08.10 и ако все още не съм го получил да пиша отново.

На 06.08.10 писах отново. Тогава потребителя с ранк "Top Contributor" флаг-на темата и започнахме да чакаме потребител с ранк "Google Employee" да обърне внимание. Писна ми да чакам и след близо месец на 03.09.10 написах едно мнение, леко гневно, не много, целящо да се привлече отново внимание към темата.

След 4 дни на 07.09.10 потребителят с ранк "Google Employee" се появи и разкри цялата простия.

Моето плащане било изтекло, понеже не съм могъл да го взема, понеже не съм имал възможност да се логна в профила си да видя данните, понеже той е затворен.

:eek::eek::eek:
OWNED!!
lol ...

Аз стоя с отворена уста и гледам монитора изпаднал в шок.

Но спокойно, това бил известен на тях проблем и те работили активно по разрешаването му.

Аз чета и се опитвам да усмисля как някой би направил системата да работи така че за да получиш плащането си след закриване на профила си, трябва да се логнеш в профила си (което е невъзможно). Без абсолютно никакво известие по имейл.

Имало два варинта от сега на татък, те да ми отворят профила за да получа плащането и видя данните или да ми пратят чек. Избрах първото. В момента имам достъп отново до профила си и ще чакам плащането.

Дори се сетих да попитам какво да направят другите хора като мен. Отговора е че в момента се работи по начин за връзка специално по този проблем, но до тогава трябва да направите като мен: да пишете във форума и да чакате.

Може би е добра идея да използвате моята тема, докато потребителя с ранк "Google Employee" все още я следи, така няма да чакате като мен.

(Държа да отбележа че всичко това става при положение че още като си затворих профила писах тема тук, в дигитал пойнт и във форума на Гугъл, само за да разбера как ще разбера когато ми е пратено плащането. Всички предположиха че просто ще получа имейл. Но не, оказва се че просто нищо не получаваш и плащането изтича без дори да разбереш.)

Поздрави и вземайте си парите!
 
Re: Закриване на adsense акаунт

Направо съм шокиран ... как е възможно така да го направят. А един въпрос ако ти отворят профила аз като съм натрупал към 80 $ как ще ми направят плащането като на 100 се изплща. И другото от Гоогъл Ирландия или САЩ ще бъде превода :?
 

Горе