За тези, които ще сменят гумите на колата

bgkulinar

Меринджей
Голямо блаженство с тия сайтове за групово пазаруване. Макар повечето оферти за смяна на гуми да са приключили, намерих една, която е валидна още няколко дни:

Код:
http://superdeal.bg/offer.php?id=90

Re: За тези, които ще сменят гумите на колата

Не че нещо, но миналата година ми сложиха на същите джанти зимните гуми + баланс за 20лв (Търново).
T.e. демонтаж и монтаж + прилични "калъфчета" за летните, да не цапат багажникот. 😀
Тва "вместо 65лв" ми звучи като смяна на гуми + половин резервоар нафта, пък било то и за София. 🙂

Като си ги сменях разглеждах сайтовете за около седмица. Единствената оферта за Варна беше такава че след отстъпката цената почти не се различаваше с цената посочена от колегата по горе.

Но има наистина брутални оферти, особено за услуги. За съжаление повечето са с много ниско качество.

В тази връзка докато пиша това се сетих за оферта която да предложа на тези сайтове ... хм ми да ... имам гребен имам и ножица - ще предлагам подстригване! ;D

Оферта
Дамско и мъжко подстригване цена 10 лв. след отстъпка 90% цена 1 лв.

Желаещите да заповядат пред моя офис ще ги оправя за нула време 😀

Иво, за 15 цола цената е тази.

Явно в провинцията смяна, монтаж, демонтаж и баланс е по-евтино. Аз София за тия действия плащам над 40 лв, затова и офертата ми се видя изгодна.

Пак ще ми изллезе по-евтино от кварталната гумаджийница в Младост до Шела.

Голямо блаженство с тия сайтове за групово пазаруване. Макар повечето оферти за смяна на гуми да са приключили, намерих една, която е валидна още няколко дни:

Код:
http://superdeal.bg/offer.php?id=90

WTF.. Къде е отстъпката при положение, че смяна и баланс е 28 кинта?! Ако някой дава 60 лв. за смяна на гуми ... трябва определено да спре наркотиците 🙂

Честно казано, тези групови оферти са много заблуждаващи. При реална цена на масаж - да кажем - 20 лв, пише -

поръчай сега масаж вместо за 55 за 20 лв.

тоест първо цената се помпи изкуствено и после се вади като супер изгодна оферта реалната цена

даже Метро имат подобен похват

Мислете!!!

Честно казано, тези групови оферти са много заблуждаващи. При реална цена на масаж - да кажем - 20 лв, пише -

поръчай сега масаж вместо за 55 за 20 лв.

тоест първо цената се помпи изкуствено и после се вади като супер изгодна оферта реалната цена

даже Метро имат подобен похват

Мислете!!!

Честно казано ще се радвам да споделиш с мен място където масаж струва 20 лева 🙂 - говоря за София!

От Пловдив съм, тук има доста на такава цена

за София не знам

принципа исках да кажа, цените са произволно казани

Много ми паднаха в очите тия сайтове. Големи оферти, големи лъжи.
Гледам онзи ден фотоепилация - промоция незнам си какво, намалено на 40 лева, минавам покрай студиото докато си разхождам кучето до нас - бам - 40 лева си е цената на място. Отивам в мол-а - и там 40 лева 🙂

Може да видите и последната статия от блога ми за грабо 🙂

Много ми паднаха в очите тия сайтове. Големи оферти, големи лъжи.
Гледам онзи ден фотоепилация - промоция незнам си какво, намалено на 40 лева, минавам покрай студиото докато си разхождам кучето до нас - бам - 40 лева си е цената на място. Отивам в мол-а - и там 40 лева 🙂

Може да видите и последната статия от блога ми за грабо 🙂

За някой неща и ги забелязвам, обаче...
Фотоепилация за 40 лева - групово пазаруване
Фотоепилация за 40 лева - стандартна цена

Обаче има лека разлика. Първото е за 3 зони, второто е за 1 зона. Като цяло един от най-големите проблеми при тези сайтове са наистина некоректните търговци. Аз се опитвам да бягаме от тях като дявол от тамян.

М да, но не са виновни фирмите, а сайтовете които допускат ниско качествени услуги, само защото могат да обявят ниска цена.
Жътвата мина сега е време да се ориентират целево преди да изгубят тотално доверието. 😉

Аз смених зимните гуми за 15лева гумаджийницата зад тенис кортовете в Младост 1А.
Иначе не съм съгласен с Netsurfer-a. За 100 лева ходих в Гърция + две нощувки и две закуски на блок маса, при нормални условия няма как да стане.

За някой неща и ги забелязвам, обаче...
Фотоепилация за 40 лева - групово пазаруване
Фотоепилация за 40 лева - стандартна цена

Обаче има лека разлика. Първото е за 3 зони, второто е за 1 зона. Като цяло един от най-големите проблеми при тези сайтове са наистина некоректните търговци. Аз се опитвам да бягаме от тях като дявол от тамян.
Не ставаше въпрос за слон-а 🙂
Ето за това става въпрос -
Код:
http://great.bg/2.-фотоепилация-на-3-малки-или-1-голяма-зoна-по-избор-за-40-лв.html

и това
или 1 голяма зoна по избор
Което си е нормалната цена 🙂

Не ставаше въпрос за слон-а 🙂
Ето за това става въпрос -
Код:
http://great.bg/2.-фотоепилация-на-3-малки-или-1-голяма-зoна-по-избор-за-40-лв.html

и това
Което си е нормалната цена 🙂

Предполагам, че не става дума, макар и ние да сме имали издънка, просто ни заблудиха и се вързахме. Спряхме офертата преди да я е купил който и да е и натирихме търговеца, но никой не е застрахован.
Проблемът е, че има такива, които го правят целенасочено и то с ясна комерсиална цел (по-висока комисионна).

Не знам дали мога да направя публична кореспонденцията си с един хотел относно офертата им в Грабо 🙂
Аз смених зимните гуми за 15лева гумаджийницата зад тенис кортовете в Младост 1А.
Иначе не съм съгласен с Netsurfer-a. За 100 лева ходих в Гърция + две нощувки и две закуски на блок маса, при нормални условия няма как да стане.

Ццц, сега видях втория реп и направо съжалявам за зелената точка, направо си беше за червена 🙂

Back
Горе