Ивентс резултати в Гугъл

Re: Ивентс резултати в Гугъл

Да, всеки ден ги гледам такива 🙂

Мне, но звучи интересно... това някакви предстоящи събития ли трябва да е?
Да, предстоящи концерти на групата.

Да, всеки ден ги гледам такива 🙂
Е, дай да видим, де.

В юниският брой на .NET има рубрика за микроформатите
Не хващам връзката 😕

Последно редактирано:

Джони и Траки, това с датите е отдавна, започна с борй отговори и дата на начален пост за форумите. Това, което не бях виждал е до датата, да се показва и мястото на концерта.

Специално за рецепти го пуснаха през април. Не съм зачитал за други дейности да са обявявали официално.

Явно както каза thunder_go ще трябва да се чете за микроформатите.

P.P. Намерих темата за рич снипетите, които Гугъл вади, a това е за ивентите.

Последно редактирано:

Кулинар, нямам спомен от кога го има, но със сигурност е от няколко месеца. Имам сайтове в тази ниша и доста отдавна съм го забелязал и във варианта с локацията и без локация.
Напоследък забелязвам че имат и една друга нова функция. (може пък и да не е много нова🙂 Сравняват данните от няколко сайта, изваждат резултата най-отгоре на листа с резултатите и отдолу под резултата пишат According: а тук изреждат сайтовете

пример: When is born Obama

Последно редактирано:

Микроформатите са доста полезни по отношение на rich snippets, особено за дати, местонахождения и разни други данни, но още не ми се е налагало да ги използвам, въпреки, че съм се надъхал да използвам hCalendar за един сайт 🙂

Напоследък забелязвам че имат и една друга нова функция. (може пък и да не е много нова🙂 Сравняват данните от няколко сайта, изваждат резултата най-отгоре на листа с резултатите и отдолу под резултата пишат According: а тук изреждат сайтовете

пример: When is born Obama
Прегледах всички сайтове за ивенти и наистина всички ползват микроформати. Т.е. гугъл не се прави сам на умен. В случая с РД на Обама, Гугъл се е направил на умник.

Сега форматирах рецептите на английски, да видим дали ще има резултат. Някой да знае дали действа тази магия за БГ сайтове?

eventim.bg?

3698818U.png

Ивентим са без, само london-eating.co.uk/328.htm са с рич снипет от топ 10 при мен. Неперсонализиран резултат във ФФ 5 под Федора 15.

Back
Горе