Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Някои хора имат толкова клиенти, че правят всичко възможно да не се класират чак толкова напред 😉
Някои хора имат толкова клиенти, че правят всичко възможно да не се класират чак толкова напред 😉
Абе, ако на фирмата им е останало толкова свободно време, че да си бутат собствения сайт нагоре, особено за сео оптимизация, значи нямат достатъчно клиенти 😀
Отделно от колегите ще кажа, че този израз е тафталогия. По скоро фразата ще е "Как да класирам сайта си по-нависоко в Гугъл?" 🙂Правилно ли е разбирането ми, че фирмите/сайтовете които са се класирали на първи места по думите "СЕО оптимизация", са най-добри в бранша? 🙂
Абсолютна тафтология, малко хора го осъзнават - "Search Engine Optimization оптимизация". :-] Поздравления. Не бях чувал някой оптимизатор открито да го заявява. А по втората част на поста ти... някъде бях прочел твърдението, че скоро сайтовете за SEO ще трябват да се прекръстят на GEO (Google Engine Optimization). 😀Отделно от колегите ще кажа, че този израз е тафталогия. По скоро фразата ще е "Как да класирам сайта си по-нависоко в Гугъл?" 🙂
Приятелю, ако си клиент за някоя фирма за SEO, кое ще е по-важно за теб - твоят сайт да е на 1 място, или техният?
Освен това много фирми изобщо не намират клиенти през интернет. Затова си имат съответните хора с контакти или отдели, които се грижат за това...
Да не говорим, че интересните клиенти не си търсят оптимизатор през интернет... Дошлите през уеб 99% ще те питат какво можеш да направиш за 20 лв и само ще ти загубят времето...
Малко бъркате понятията - все едно да е задължително ако работиш в Макдоналдс, да се храниш само с техните боклуци...