Име на страница

bilbe

New member
Здравейте. Имам въпрос. Примерно имам съдържание в една страница и то е: "Андреа - Искам теб" : Кое е по-добре за търсещите машини като google. Ето примерните наименования на страниците:
Андреа - Искам теб / Andrea - Iskam teb Името на сайта ..... или
Андреа - Искам теб Името на сайта.

Очаквам вашите мнения

Re: Име на страница

Това че искаш да си на предни позиции е ясно. Въпросът е по коя дума искаш да си на предни позиции?

Ами за конкретната страница за конретния изпълнител и песен.

Аз бих го направил така:
Андреа - Искам теб | Името на сайта
или направо
Андреа - Искам теб
или ако проучването ми сочи че се търси в комбинация с други думи, може примерно така:
Андреа - Искам теб | Изтегли безплатно

Аз съ м на мнение Андреа - Искам теб. Някъде бях чел че повторенията в Title-a говорят на google бота за генериран сайт. (Може някаква простотия да е било).

Ами за конкретната страница за конретния изпълнител и песен.
Пич, вземи се в ръце. Два пъти те питах ПО КОИ ДУМИ искаш да ранкнеш страницата и двата пъти ми отговаряш някакви неадекватни неща.

bgkulinar, при този тип страници не е ли малко по-трудно да се определи по кои думи да оптимизираш. Той трябва за всяка страница (когато става дума страница -> песен за сваляне) да си оптимизира за конкретното заглавие, изпълнител или каквото е там... Искам да кажа, че той вероятно има огромно количество от думи и фрази за които да оптимизира. Е, може да се хване за "Сваляй мп3-ки" и да блъска там, но в повечето случаи се пише името на песента и изпълнителя...

Аз съ м на мнение Андреа - Искам теб. Някъде бях чел че повторенията в Title-a говорят на google бота за генериран сайт. (Може някаква простотия да е било).

Не мисля, че е такъв проблем, освен ако е повторено дословно

Примерно - Картинг портал - Картинг новини, всички картинг писти, картинг състезания и картинг шампионати, картинг пилоти и отбори
auto-kart.com

Сайта излиза с по няколко страници в топ 10 за всевъзможни търсения с картинг

(сега да не тръгнете да ми давате примери с такива, за които не излиза - няма начин да няма и такива 🙂 )

Пич, вземи се в ръце. Два пъти те питах ПО КОИ ДУМИ искаш да ранкнеш страницата и двата пъти ми отговаряш някакви неадекватни неща.

ама човека ти е отговорил - иска да го оптимизира за "конкретната страница за конретния изпълнител и песен" ;D

В момента на 1 място излиза тази тема 😀

Картинг портал - Картинг новини, всички картинг писти, картинг състезания и картинг шампионати, картинг пилоти и отбори
auto-kart.com

Такова заглавие е добре да се избягва 🙂. Само да отбележа, за да не се заблуди някой.

bgkulinar, при този тип страници не е ли малко по-трудно да се определи по кои думи да оптимизираш.
Така е, но има варианти. Напр. искаш да се ранкваш само по име на песен, да се ранкваш по име на песен + изпълнител, да се ранкваш по албум и име на песен и така до безкрай.

Back
Горе