Индексиране и редирект

SkyWalkeR

New member
Здравейте, имам многоезичен сайт. Като след като се влезе в сайта от главния адрес например и се извършва редирект към /bg или /en .Въпросът ми е това нещо пречи ли на google да индексира страниците и ако да как може директно домейна да зареди 1 от езиците без редирек? С mode rewrite не съм много запознат, ако може да ми дадете съвет, четох и за някакъв метод със subdomains и wild card, моля препоръчайте ми решение.

Re: Индексиране и редирект

Би могло да пречи сериозно, ако нямаш линкове от едната към другата езикова версия.
Имай предвид, че ботовете винаги ще следват само единия редирект (този на английски), тоест, за да се индексира добре и другата езикова версия е хубаво да слагаш директни линкове към нея по социални мрежи, сайтове и т.н.

Re: Индексиране и редирект

Това горе долу ми е ясно ето го сайта kustendil.com вижте точно за какво говоря.
Дори като напиша в google kustendil.com излиза "Got New Host. kustendil.com." а под него kustendil.com/home този адрес и то дори без езиковия сегмент в УРЛА.
Има ли инструмент с който мога да видя как google bota ми вижда страницата?
Пробвах това www.dnsqueries. com/en/googlebot_simulator.php и докато не напиаша /bg
в урла страницата седи празна, но не знам колко е достоверен

Back
Горе