Интересен казус за текста на линковете

Re: Интересен казус за текста на линковете

Виж първия резултат. Няма го в текста.

Не искам да влизам в спор но на този сайт има индексиран "Пламен Томов" само това.
Ако търсим вариянт да се оборим един друг винаги ще има доказателства за едното и за другото - както монетата си има две страни, и всеки си гледа през неговите очила.
Друго няма 🙂 .

Последно редактирано:

Не искам да влизам в спор но на този сайт има индексиран "Пламен Томов" само това.
Не разбирам какво искаш да кажеш.

Аз правя други експерименти: 301 редирект ако дава 404 при сайт от тип с автоматично генерирани страници. Резултатата е добър!!!

Има много полезни приложения схемата. Ползвам я също, като вземам стари домейни на които е имало сайтове с доста страници.

Не разбирам какво искаш да кажеш.

Опа сори - на сайта има индексиран текст Пламен Томов и въпреки че на първата страница която си посичил няма този текс (с резултата от гугъл), все пак на сайта се споменава търсената фраза и линковете който са към сайта се броят (един вид), тоест Пламен Томов линк към сайта + Пламен Томов съществува в текста на сайта - съответно Пламен Томов търсене ще покаже сайта в който има този текст.

май стана малко объркано но не съм много по писането :🙂 даже като спам изглежда 🙂

Последно редактирано:

@nets 🙂 предполагам че си експериментирал и затова ще приема че си прав. Аз няма как да съм експериментирал затова попрочитам разни работи.
В случаят с сайта на Гоце - всеки може да види че там има текст който може да се индексира.
Аз не съм видял потвърждение на обратното затова си го твърдя, за "click here" примера - правете разлика между сайт и страница.

Това е възможно най-лесния тест които може да се направи
Заповядай резултата от такъв тест

Опа сори - на сайта има индексиран текст Пламен Томов и въпреки че на първата страница която си посичил няма този текс (с резултата от гугъл), все пак на сайта се споменава търсената фраза и линковете който са към сайта се броят (един вид), тоест Пламен Томов линк към сайта + Пламен Томов съществува в текста на сайта - съответно Пламен Томов търсене ще покаже сайта в който има този текст.
Сега те разбрах, но логиката ти не е вярна. Това, че текста го има на други страници не помага на главната да се класира. Виж примера на Нетса.

И аз се съгласих, определено съм в грешка - надявам се да е било полезно и за други. ще наблегна на експериментирането повече.

Ако се върнем на първоначалния въпрос, проблема в разнообразието е за сайта. Ако можеш да имаш сайт само с една ключова дума и искваш да ранкваш давай.
Относно втория въпрос, то може ама каква е идеята?
Освен ако не оптимирам ключовата тума “долна к...а„ към фейсбук страницата на бившата ми.

Back
Горе