SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Информация относно невалидните кликвания

Re: Информация относно невалидните кликвания

Мен лично са ми отговаряли до 1 работен ден като съм имал въпроси.

Вярно е. Аз също съм получавал отговор след един ден, но когато се е отнасяло до някои пояснения относно рекламите. Но тук въпросът е много по - различен. Касае се до деактивиране (ето тази думичка искам да знам какво точно означава) на сметката без никакво обяснение и без да ми се отговаря на въпросите. Ей - така, внезапно. Това не е демократично. А уж са от страната на ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. Разбирате ли? Не ми се казва, че профилът ми закрит поради еди каква си причина, а ДЕАКТИВИРАНА СМЕТКАТА. Какво става с тези пари, които са се събирали в продължение на няколко месеца? Няма значение колко са. Пак няма обяснение. Пълно мълчание. Погледнато от друга страна, колкото и неприятно да звучи си е ЧИСТА КРАЖБА. Не става въпрос за невалидни кликове. В това съм абсолютно сигурен. Искам да знам причината не само за себе си. Вероято съм допуснал някаква грешка и имат основание за това. Не съм от хората, на които цял ден това им е работата. Искам да я знам. Бих я споделил с всички, за да не я допуснат и други. Странно е това мълчание. А що се касае до печалбите - дай боже! Дано аз да съм единствен пострадал от тази програма. Издателите от други държави, може би, но за БГ - мисля, че още не е дошло времето. Ще се включа в другата програма (AdWord), ако ми позволят, разбира се, за да проверя и там какъв ще е резултата. Може пък това да е причината, че не участвам в нея. Щом като не ми се отговаря, започвам да гадая.
На всички участници - УСПЕХ! И внимавайте. Гергана изключва без обяснение. Чакам от няколко места да ми изпратят телефоните за връзка с екипа (ако имат такива, разбира се). Резултата ще го напиша тук.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Бе само аз ли съм най-умният, да погледна информацията за компанията, че да намеря този прословут адрес+телефон+факс на компанията?!?

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
Телефон: +1 650-253-0000
Факс: +1 650-253-0001

Спомням си, че някой го искаше ;)
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

На тези два адреса са условията на Гугъл, с които сте се съгласили при доброволната ви регистрация в програмата:

https://www.google.com/adsense/localized-terms
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=48182&hl=bg

Подробно е обяснено при какви условия се прекратява участието в програмата. Щом сте се регистрирали, значи сте били съгласни с това. :)

И помислете, че има още една гледна точка - тази на ощетените рекламодатели.

А това дали Гергана съществува или не, изобщо не е важно. Аз съм доволен от отношението на БГ тима. Най-малкото до сега не съм виждал представител на толкова голяма организация да дава обяснение по форумите, както Гергана тук и в някой други форуми. Искаията за проява на лично отношение и даване на обяснения са просто абсурдни. При милиарди потребители е малко трудно да отговориш персонално на всяко едно запитване.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

По-темата единственото, което мога да кажа е Модератор да сподели от форума тук потребителя реален ли? Отностно собстеника на kaldata.com - Калин Карабойчев може да обясни има ли реална печалба и някои др. сериозни! Лично си направих експеримент, който ще го споделя открих профил в Русия и се одобри без никакъв клик на основание импресия, която беше в рамките на 150 - 200 за няколко дни профила беше закрит - нито съм карал някой да ми влиза с изкуствен трафик и т.н. В сметката нямаше и цент Освен това да е начин за любезно разчистване на терен с малко уникални посещения След, като е деактевиран един e-mail адрес той не е свободен за откриване на нова сметка. Интересното е защо домейните са в регистър и лица от един адрес не се допускат в програмата това законо ли е? В София на подобен адрес може да е жилищен блок , кооперация, квартира и т.н. Въпросите са много?
 
Последно редактирано:
Re: Информация относно невалидните кликвания

андриане, води се регистър на домейни, води се регистър на пощенски адреси, на IP-та, имена, има cookie-та
естествено че ще го водят. та иначе как ще спрат гадните лъжци които се чудят само как да изкярят някой лев и не мислят за след месец
Adsense е програма с яиито условия се съгласяваш като се записваш. все едно подписваш договор и после негодуваш че някоя точка от договора не ти изнася. като не ти изнася не се записваш
колкото до парите които са се събрали.. малко вероятно да ги видиш
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

не е до парите просто има неща, които не се връзват как компания, която се има за конкурент на др. няма съпорт нито имена на служител, служебен e-mail, тел. и седалище на Google - Bulgaria. Приемам линковете в писмата, но извинявам се другото е пълна измама. Нито при първия случай с мен, както и при втория съм имал нарушение отностно кликове! Майкрософт може да разледва случай с месеци преди да се закрие и се кореспондира по-всякакви начини
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Колега, от Г не са те карали да им се включваш в програмата нали? Ти си изявил желание и си се съгласил с общите условия където се казва, че могат да ти спрат акаунта и не ти дължат обяснение а натрупаните до този момент средства не се изплащат.
След като не ти харесват тези условия - не участвай в програмата ... толкова е просто.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

С тези залитвания към микромекия най-много да спечелиш симпатиите на Огина ;)
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Работим в елитни компании и не е колегиално от твоя страна отностно Партньор на Майкрософт България e-mail: andrian.ivanov@hotmail.com
И какво е точно елитното в това да си партнер на Майкрософт, че не разбрах нещо?

Като не сте се погрижили да няма невалидни кликове от работното ви място си понасяте последствията. Чета от час теми в този раздел и навсякъде попадам на сърцераздирателните ви хленчове. Като сте елитна компания, можете да предупредите елитния си персонал да не кликва върху рекламните полета, а не после Google да са ви виновни.

А относно Undead support-а на елитния Майкрософт съм писал за личните си премеждия отдавна ТУК.

Отново с ирония мога да кажа едно: да ви имам неподправеното самочувствие.
 
Последно редактирано:
Re: Информация относно невалидните кликвания

Здравейте,
нямам намерение да хуля Г или пък да обиждам форумци като @koleff - че не си е пил хапчетата и т.н.
Искам да ви споделя един реален случай, а пък всеки да си прави изводите.

Та значи , преди доста време имах профил в Г , бях си сложил банерчета , сайта си бачка , набира скорост, кликове бол, яко долари, но в един момент след около половин година, стана нещо много интересно.
Тъй като , сайта беше както мой така и на още един, да го наречем "колегата" , та "колегата" без мое знание повлиян от алчността, взел и си платил за трафик в някъв сайт, след което Г ни резнаха тиквата, до тук добре, ние сме виновни и си понесохме последствията, но (това е едно голямо НО) след известно време един комшия който живее в другия вход , той също се занимава с някви сайтчета, но тъйкато не отговарят на условията на Г човечеца си седи с профил който не използва и точно в момента когато е дошло времето да си го ползва за монетизация , получава разбиващия майл от Г, гласящ че неговия профил е кръцнат понеже имали подозрения че е свързан по някакъв начин с моя, без повече обяснения или каквото и да било.
Това от мен, всеки да си прави изводите.
Поздрави.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Ами свързани са профилите, притежателите им се познават :)

А това, че Майкрософт вече има неграмотни партньори също е въпрос на правене на изводи. Поне да беха турили некоя секретарка да пише по форумите.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Не мога да разбера какви са тези изказвания... Ще изчакам и Вашите ще резнат! ...тогава да не ми ревете в темата Отностно проблемите при OEM активацията Ви? - това не е Mtel. Цялата статия е меко казана лоша.

П.П. До сега не съм имал никакви проблеми по-отношение на активиране на Windows или Office! Било за OEM, Retail или др. схема на лицензиране, както казвате прочете си договора преди да натиснеш бутона Следващ!
 
Последно редактирано:
Re: Информация относно невалидните кликвания

Имайки предвид бездарния съпорт на Майкрософт, чак се гордея с твоите постижения. Явно партнерите на Редмъндския гигант са с нещо по привилегировани от редовия потребител, който е имал неблагоразумието да говори със 080015555. Но това естествено е тема на друг разговор. Статията си е лично мнение и на който не му харесва може да коментира.
 
Последно редактирано:
Re: Информация относно невалидните кликвания

след известно време един комшия който живее в другия вход , той също се занимава с някви сайтчета, но тъйкато не отговарят на условията на Г човечеца си седи с профил който не използва и точно в момента когато е дошло времето да си го ползва за монетизация , получава разбиващия майл от Г, гласящ че неговия профил е кръцнат понеже имали подозрения че е свързан по някакъв начин с моя
Това като цяло е гадно ако е така както е описано тук ... и аз знам подобен случай, но там двамата съседи от един блок излизаха в нета през едно IP - интернет-доставчика им ги прекарваше през прокси за да спести пари за IPта ... Интересното е, че след като си смени доставчика от Г приеха регистрация на името на съпругата му от същия адрес на който е и резнатия акаунт. Явно имат филтри по IP ...
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Мисля, че в случая Google са прави, защото не могат да гадаят дали зад този адрес има една или двадесет машини.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

да но също така не могат и да знаят дали аз не съм си поръчал за минимална сума от 1-2 кафета пари да ми се смени IP-то и да си правя каквото искам на спокойствие (образно казано говоря в единствено число). AdSense има толкова много проверки за самоличността и удостоверяване на какво ли не мисля че IP-то е най-малоумното нещо което може да се следи.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Идеята е да се партнира честно. Аз примерно ползвам програмата за малки странични приходи и не очаквам кой знае какви печалби от това, че има Adsense на страниците. Отделно рекламите донякъде съживяват сайтовете ми.
 
Re: Информация относно невалидните кликвания

Това което съм написал по-горе е абсолютно реален случай, в който аз самият съм потърпевш , но до някъде и аз имам вина за това, но определено моя комшия нямаше и няма нищо общо с моите работи още по-малко с профила ми в Г .
Незнам за мене това е супер голяма тъпня, пре.. човека без никаква вина, за него ме е яд повече от колкото за мен, щото той наистина няма нищо общо.
А по темата за отговорите на вашите майли, мога да кажа, че хората си отговарят , но зависи от това какво е написано от вас в този майл.
 

Горе