Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Че сигурно има дупки, сигурно има... Но от това, че "всеки втори е хакнат" и че "имаме 9 хакнати шопа", човек трябва да си направи извода, че шоповете са общо само 18 😀
това което разправяш е съвсем друга бира, но не ти пречи да постнеш познати на теб бъгове. дори вече да ги знаят, там ще се дискутира.Аз лично не го правя, друг човек във фирмата го прави. Тъпия им сайт отварям изключително рядко от момента в който преди около две години ни изпиратстваха една добавка за сео и я качиха безплатно на същия сайт.
Та тогава още по-тъп техен админ ми отговори че не било възможно те да крадат от мен, по-скоро аз от техния сайт съм я бил свалил, аз му теглих една и това беше 🙁
Та това което сме разработили може и де се припокрива с нещо от дупките които са им известни, но проблема е че не знам какво на тях им е известно, а и не искам да знам. Колкото пъти се сетя за тях, толкова пъти побеснявам и най ме е яд че не успях да разбера кой направи тая мизерия 🙁