Какво ще стане ако google изчезне

Re: Какво ще стане ако google изчезне

Друг ще го замести, мераклиите са много. Споко 🙂

😀 Абе и аз сега штракам тука на това пц и всичко и най-вече за него и пийкам си биричка и се замислих просто кво ще стане ако изчезне 🙂

😀 Абе и аз сега штракам тука на това пц и всичко и най-вече за него и пийкам си биричка и се замислих просто кво ще стане ако изчезне 🙂

Пак същото. Тези, които го ползват, защото са чули нещо от някой за него, ще чуят за нещо друго. За обикновения човек няма особено значение. Виж за някои сфери на бизнеса ще е много весело ... за известно време.

Безмисленият трафик към сайтовете ми ще спадне 🙂
Yahoo ще ги замести

Ще заживеем нормално, без да се тюхкаме какъв ПР има сайта или на кое място сме в SERP ...

Заместители много, а и да изчезне екипа е голям веднага ще направят някой консорциум и ще заемат нишата.

Нуждата на хората да търсят няма да спре. Веднага ще почнат да ползват друга търсачка, която им е най-известна. Най-вероятно yahoo за българия (според мен).
А ние ще почнем да оптимизираме за нея. Няма да е голяма разлика.

Ти пак безмислен защо? 🙂
Защото са все неориентирани потребители и само ми увеличават bounce rate 🙂 90% от потребителите от гоогле си излизат от страницата веднага след като я отворят..

• Like
Реакции: nbsp

😀 така като гледам всички се борим за него мислили ли сте какво ще се се случи ако той просто изчезне? 😀 Малко fun

Мисля че 2011 изчезването на Г ще ти е най-малкият проблем 😛

Според мен пък БГ потребителите ще атакуват jabse.com. Без това търсачката ме радва 🙂

Goojje.com ще го замени 😀

logo.gif

Ако гугъл изчезне, коренно ще се измени бизнеса в интернет и начина на правене на сайтове. В момента повечето разчитат на трафик от търсачката и на рекламни приходи чрез гадсенс, ако гугъл го няма, ще се започне повече да се работи в посока брандирани сайтове и домейни, лоялен трафик, разпростиране на сайтове на широчина, а не на дълбочина в тематика, директна продажба на реклама. Интересно ще стане 🙂))

Защото са все неориентирани потребители и само ми увеличават bounce rate 🙂 90% от потребителите от гоогле си излизат от страницата веднага след като я отворят..
Наистина проблемът не е в Гугъл. Сайтове с висок баунсрейт обикновено показват добри ЦТР-и за адсенс, виж паркираните сайтове, напр.

Back
Горе