Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря , работи . Маркирах 175 и толкова събмитна . Беклинкове нови и да има не ги виждам , показва ми само първа страничка . Може ли да се добавят допълнително за събмит или как да стане ?
Няколко уточнение:Здравейте,
Всичко е хубаво като гледам как се радвате на тоула. Явно работи, което е похвално за момчето ( още повече доколкото разбрах е ученик ).
Имам питане за да ползвам тула трябва да копирам първо този код в сайта ми така ?
<script src="http://wms-tools.com/kanalytics.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
kanalytics(16432);
</script>
Или бъркам?!
Май му намерих цаката. 🙂 довечера ще го пусна и утре вечер ще мога да дам адекватен коментар. Но ми изглежда много надейдно!
Едит:
До колко е възможно с пускането да ми даде 100% след 2 секунди?
Благодаря за уточненията.
Помисли че си ученик защото каза, че след училище ще го оправиш. Сметнах, че си дете генийче. 🙂
Явно не съм направил нещо като хората защото в 2 от сайтовете проверих и не съм го записъл. Не вижам откъде да избера колко сайта да ме впише. Можв да не съм избрал николко 🙂
Не искам да звучи като излишна реклама, но ето резултата от платения събмит, 24 часа след неговият край. 🙂
Добре свършената работа си казва думата 🙂Мерси за таблицата SeoLab, накара ме веднага да се свържа с mlazarov 🙂