bgkulinar Меринджей 4 Октомври 2011 #61 Re: Как се търгува с домейни? Щом е дропен, технически е нов, но ако има линкове, с малко късмет ще си върне позициите, доколкото ги е имал.
Re: Как се търгува с домейни? Щом е дропен, технически е нов, но ако има линкове, с малко късмет ще си върне позициите, доколкото ги е имал.
webmoney New member 6 Октомври 2011 #62 Re: Как се търгува с домейни? пробвах няколко пъти да качвам домейни на СЕДО ама никой не ги купи - ем бяха 4-5 буквени и популярни думи след това купих няколко ТМ домейна и ме осъдиха 2 пъти (не че нещо им дадох ама си взеха домейните) пробвах и да дръпна дропени домейни с тИЦ в Русия ама Регистраторите веднага ги налапват и почват да ги продават по 300-400 долара и нагоре няма хляб в тая работа!!!
Re: Как се търгува с домейни? пробвах няколко пъти да качвам домейни на СЕДО ама никой не ги купи - ем бяха 4-5 буквени и популярни думи след това купих няколко ТМ домейна и ме осъдиха 2 пъти (не че нещо им дадох ама си взеха домейните) пробвах и да дръпна дропени домейни с тИЦ в Русия ама Регистраторите веднага ги налапват и почват да ги продават по 300-400 долара и нагоре няма хляб в тая работа!!!
bgkulinar Меринджей 6 Октомври 2011 #63 Re: Как се търгува с домейни? Не са те осъдили, а си загубил арбитража.
webmoney New member 7 Октомври 2011 #64 Re: Как се търгува с домейни? извод: тряя да си Регистратор на домейни за да топнеш в кацата с медеца
Re: Как се търгува с домейни? извод: тряя да си Регистратор на домейни за да топнеш в кацата с медеца
mitiozo New member 29 Октомври 2011 #65 Re: Как се търгува с домейни? Добавих един домейн в GoDaddy Premium Listings и гледам, че вземат 30% ако се продаде. Правилно ли съм избрал? Ако се продаде домейн, но не там ами с плащане на $5 за да получим достъп до аукционите, пак ли вземат 30%? Последно редактирано: 29 Октомври 2011
Re: Как се търгува с домейни? Добавих един домейн в GoDaddy Premium Listings и гледам, че вземат 30% ако се продаде. Правилно ли съм избрал? Ако се продаде домейн, но не там ами с плащане на $5 за да получим достъп до аукционите, пак ли вземат 30%?