ivo.apostolov Неразбиращ 12 Февруари 2010 #21 Re: Как трябва да отговаряме на ПМ Скоро очаквам тук хората да ми дават съвети и какво да правя с жена си вечер...
Re: Как трябва да отговаряме на ПМ Скоро очаквам тук хората да ми дават съвети и какво да правя с жена си вечер...
s1yf0x banned Екип 12 Февруари 2010 #22 Re: Как трябва да отговаряме на ПМ ivo.apostolov каза: Скоро очаквам тук хората да ми дават съвети и какво да правя с жена си вечер... Увеличете... Аз сигурно съм последния човек на тази земя, от който би искал да чуеш съвет, какво да правиш с жена си в леглото вечер 😀 сори за офтопика
Re: Как трябва да отговаряме на ПМ ivo.apostolov каза: Скоро очаквам тук хората да ми дават съвети и какво да правя с жена си вечер... Увеличете... Аз сигурно съм последния човек на тази земя, от който би искал да чуеш съвет, какво да правиш с жена си в леглото вечер 😀 сори за офтопика
Kalin4y ORM / SEO 13 Февруари 2010 #23 Re: Как трябва да отговаряме на ПМ s1y, а защо трябва да е в леглото ?
bgkulinar Меринджей 13 Февруари 2010 #24 Re: Как трябва да отговаряме на ПМ Kalin4y каза: s1y, а защо трябва да е в леглото ? Увеличете... На масата много ръби 😛
Re: Как трябва да отговаряме на ПМ Kalin4y каза: s1y, а защо трябва да е в леглото ? Увеличете... На масата много ръби 😛