SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Колко изкарвам от адсенс на ден

Последно редактирано:
Re: Колко изкарвам от адсенс на ден

Аз пробвах варианата с два квадрата. Резултатът беше отчайващо лош, двоен спад на ЦТР. За читиката нямах НИТО ЕДИН клик. Верно, че моят трафик е леко хахав, ама това на нищо не прилича.

След тая врътка сложих два квадрата на адсенс - един имидж и един текстов - резултатът е малко по-задоволителен, но и този вариант не сработи за мен.
 

Прикачени файлове

  • dwakwadrata.jpg
    dwakwadrata.jpg
    27.6 KB · Преглеждания: 0
Последно редактирано:
Re: Колко изкарвам от адсенс на ден

Има страници които след като бъдат отворени първо ти прасват всички възможни реклами и линкове и после, ако имаш търпение може да потърсиш инфото за което си дошъл. Такива страници ги напускам на секундата ...

Първата рекламата трябва да е в края на втората третина от текста - потребителя вече е получил някаква информация - ако му харесва - ще продължи да чете - тогава втора реклама в края на текста, ако не - първата му дава възможност да си излезе от страницата кликайки на нещо тематично ... поне при мен този принцип работи добре ...
 
Последно редактирано:

Горе