Настройки на Platinum SEO Plugin

miraco

New member
Инсталирал съм Platinum SEO Plugin, сайта е за обяви и е на WP. Някой работи ли със същият плъгин и нека да сподели как да се направят най-удачно настройките, че тази Панда малко обърка предните настройки.
Качил съм снимки как аз съм настроил плъгина. Снимка: N1 - N2 - N3 - N4

Re: Настройки на Platinum SEO Plugin

Automatically do 301 redirects for permalink changes: - махаш човката
Use noindex for Tag Archives: - махни човката
Autogenerate Descriptions: - махни човката
Log important events - махни човката

Особено препоръчвам първото за махането на 301 на големи сайтове, че съм имал случай на много неприятности в резултат на получаващата се боза от редиректи 🙂

Automatically do 301 redirects for permalink changes: - махаш човката
Use noindex for Tag Archives: - махни човката
Autogenerate Descriptions: - махни човката
Log important events - махни човката

Архивите не бих препоръчал да се индексират. Най-големия недостатък на wp именно генерирано двойно съдържание.

Tag archives значи тагове, ако не искаш таговете да се индексират за какво са ти въобще тагове? При горната конфигурация не се индексират категориите и архивите по време.

Tag archives значи тагове, ако не искаш таговете да се индексират за какво са ти въобще тагове?
Например, заради потребителите?

Tag Archives имах предвид. Заради потребителите и за избягване на duplicate. Тези страници даже и да влязат в индекса, не носят качество и google си мисли, че човек се опитва да им бута боклучава маса. А иначе се отличава важното съдържание и малкото качествени статии в блога се качват още по-нагоре в SERPа.

Искам да ви питам за Post Title Format дали е добре да бъде само %post_title% или отзад да се включва и тайтъла на самият сайт. Също и за Page Title Format. Дали да е само %page_title% или както писха в предходното изречение.

Не знам дали следите Предприемач-а, но там бях пуснал тема за 60 дни безплатен SeoMoz Pro Account.

Добавих си няколко сайта и видях, че доста от заглавията са ми над 70 символа. От този факт идва и по горното ми питане.

Добавих си няколко сайта и видях, че доста от заглавията са ми над 70 символа. От този факт идва и по горното ми питане.

Ами просто пиши заглавията под 60 символа и проблема ти е решен 😉

Какво му е страшното ако си над 70 символа не ги ли реже просто ?

Back
Горе