На думата на bgkulinar или на denbi вярвате повече?

На думата на bgkulinar или на denbi вярвате повече?

• Общо гласове
    37
Статус
Not open for further replies.
Re: На думата на bgkulinar или на denbi вярвате повече?

Веднага да си призная, вярвам на демби, щото това ще да е някой митичен герой.
А е хубаво да се вярва в героите.

Че инак, всички са маскари! 🙂

Re: http://klimatik.us

Данби изглежда свестен, сдържан човек, но продължава да ми иска по 70.40 лева за домейн...

Леле, това как съм го пропуснал?! И ти даваш ли ми?

Щото аз домейни мога да ти дам безброй! Само да искаш. Даже и на половин цена ще ти ги давам, само за тебе.

Не си ли съгласен?

Гласувах за danbi, защото от няколко дни се изсипаха сума и лайна по него, а той запази добрия тон и отговаряше доста професионално. Досега не взимах мнение по въпроса, но големи хора сте спрете се малко. bgkulinar ми е помагал няма как да си изкривя душата, ама защо трябва да си мерите п*шките не мога да разбера. С пускането на тази анкета, какво точно се цели ? Отделно аз ли греша или има някакъв негативизъм заради това, че Регистър.бг е Варненска фирма ?
Направете една таблица с 2 колони и напишете положителни и отрицателни страни на register.bg /но бъдете честни със себе си/, защото една монета винаги има 2 страни, а тук всеки си знае неговото и толкова.

Леле, това как съм го пропуснал?! И ти даваш ли ми?

Щото аз домейни мога да ти дам безброй! Само да искаш. Даже и на половин цена ще ти ги давам, само за тебе.

Не си ли съгласен?

Съгласен съм, считам го като специално търговско предложение, за което съм благодарен. Как точно процедираме?

Съгласен съм, считам го като специално търговско предложение, за което съм благодарен. Как точно процедираме?
Да не забравиш, че ако не бях аз, нямаше да имаш такова предложение.😀

И аз се включвам, ако може 🙂)))
Промо код или нещо такова? 🙂)))

Иво, ще се разпоредя да ти пратят договор за Регистратор.

Рекох им аз, че трябва да се публикува направо проекто-договора за Регистратор... От 100 кандидата, 20-ина да бъдат посъветвани, че договора е кофти, останалите 80 ще го харесат.
Обаче, пустите му юристи искат хората да могат да си кажат мнението, да може да им се изготви съобразен с желанията им договор.... будали!

Установявам, че този форум бил забавен 😉

Рекох им аз, че трябва да се публикува направо проекто-договора за Регистратор... От 100 кандидата, 20-ина да бъдат посъветвани, че договора е кофти, останалите 80 ще го харесат.
Обаче, пустите му юристи искат хората да могат да си кажат мнението, да може да им се изготви съобразен с желанията им договор.... будали!

Не си бил в предприемача 😉 Тука правилата са доста по строги и администраторите доста по сериозни : )

Ами трябвало е да, или поне нещо в сайта: "Ако искате да станете регистратор, прочетете това".
Аз съм човек, който се интересува от такива неща, пък чак сега ти като дойде в този форум разбрах, че има такава опция.

Гласувах за danbi, защото от няколко дни се изсипаха сума и лайна по него, а той запази добрия тон и отговаряше доста професионално. Досега не взимах мнение по въпроса, но големи хора сте спрете се малко. bgkulinar ми е помагал няма как да си изкривя душата, ама защо трябва да си мерите п*шките не мога да разбера. С пускането на тази анкета, какво точно се цели ? Отделно аз ли греша или има някакъв негативизъм заради това, че Регистър.бг е Варненска фирма ?
Направете една таблица с 2 колони и напишете положителни и отрицателни страни на register.bg /но бъдете честни със себе си/, защото една монета винаги има 2 страни, а тук всеки си знае неговото и толкова.
Ние нахвърляхме горе долу много недостатъци за .bg домейните, но след малко ще резюмирам. Пък и темата е за доверието към дадения юзър въз основа на поведението му във форума. Иначе за Варна нищо лошо, хора като всички останали (без тия дето дават квартири).

Та, за домейните:

(-) Висока цена, след Армения - втората най -висока
(+) Можело и да падне до 35 лв. Ще е плюс, обаче когато стане

(-)Тромава процедура за регистрация. Задължително изискване е електронен подпис или "на крака" в офисите, които са само в София и Варна.
(+) Няма

(-) Криворазбрана защита на заявителите. Световно известните регитратори (регистри) не се занимават с казуса дали домейнът е нечия търговска марка или не. За тази цел си има арбитражи и съд. Изтъкват се някакви неведоми Бгзакони според които трябвало да има неанонимна регистрация
(+)Няма, след като не се предвижда смяна на политиката.

(-) Липса на афтърмаркет на домейни. Единият от съдружниците на фирмата нарича това "зарибителски услуги".
(+)Ами няма +, доколкото разбрах, това за тях е някаква капиталистическа зарибявка.

(-)Липса на възможност за регистрация на двузнакови домейни.
(+) и тук няма как да им го дадем, защото не предвиждат да ги пуснат.

(-)Поведението на собствениците на фирмата. Според теб демби се държал неутрално, а според мен се държи нагло от позиция на богоизбрания. Имал късмета да е по-старичък и да е работил в първия хостинг доставчик у нас. Лошо няма, само дето .bg не са единствените домейни.
(+)Ще получи плюс, ако слезе на земята, макар че не виждам как.

Та, аз за разлика от Иво не мога да оценя гражданина Калчев, но това което пише, определено дразни мен и част от съфорумците.

Абе тоя Демби беше някакъв наркобос, да не сте в грешка нещо 😛 .

То, едно куче ли се казва Шаро? Може ида бъркам ника, но е ясно за кого говоря.

bgkulinar, хехе, не аз ги наричам "зарибителски услуги" а тези, които ги практикуват.
Сигурно в кулинарията си цар, но позволи на други да знаят повече от теб за бизнеса с домейн имена. 🙂
Вторичен пазар на имена в BG има, при това отдавна. Някои имена се търгуват за добри пари, при това.

И да, прав си че те провокирах да признаеш, че изказваш необосновани мнения по темата, като това за "проблема в сигурността на Регистър.БГ", примерно.

А последната ти точка направо ме умори от смях! Какъв първи хостинг доставчик бе човек?!?! През 1989-та протокола HTTP още не беше изобретен.
Първия ни www сървър обаче е от пролетта на 1993-та. Може би него имаш в предвид?
100% perl, между другото... 100-ина линии код (с коментарите 🙂)

Понятието "Интернет Доставчик" се появи доста години по-късно, най-напред в америката. Нищо, че ние предлагахме комерсиални услуги в Европа доста по-рано.

Говоря за афтърмаркет като tdnam сега auctions.godaddy.com. Не говоря за препродажба (вторичен пазар) на домейни. Ще се учудиш на колко хора съм помогнал да си купят хубави гТЛД домейни за много и прилични цени.

А, за секютито, не бързай, казах ти че хубавите работи стават бавно.

А, да знаеш, хич не ме е*е дали си бил хостинг доставчик или барабанчик. Там идеята беше, че си се оказал на правилното място в правилното време. А, дали си правилния човек, анкетата показа.

Прав си bgkulinar.

От друга страна "никога не забравяй, в кое блато с кого и какво си крякал"

От друга страна "никога не забравяй, в кое блато с кого и какво си крякал"
Говори ми в прав текст. От метафори не разбирам. А в този форум крякам с теб по неволя.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе