Новинарскит сайт + директната реклама

Re: Новинарскит сайт + директната реклама

Не, абсурд с тях. Продаден банер.
E, аз това писах, че с афф, ако изкара 50 ст еЦПМ, ще трябва да си удари гъзо в тавана.

.....Та въпроса ми е, да се обърна ли към фирми, осигуряващи рекламодатели. Какъв % вземат, какви изисквания имат - СТРУВА ЛИ СИ ?
Градът ни е малък, но за сметка на това има доста добре печелещи фирми (бъдещи рекламодатели), но като им кажа цени и дотам. НЕ са ми високи цените, явно нямат доверие на интернет рекламата.
Как да процедирам... или съм избрал кофти нисша.
Аз се занимавам с подобен регионален сайт вече шеста година. Стигнал съм до около 70 - 80 000 посещения месечно и около 450 000 импресии месечно (големината на града по статистика е горе долу колкото вашия и сигурно е толкова умрял🙂 ). Директната реклама е умряла работа. Няколко години търся рекламен агент като съм предлагал до 40% комисионна. Не става.
Така, че ако намериш фирма която може да ти осигури рекламодатели обърни се към тях, но не знам дали ще има такава за вашия регион.

P.S. Сега се сетих, опитай се да продадеш някое рекламно място около изборите, ако имате повече от един кандидат за кмет може и да хванеш някой. При мен на изборите преди две години имаше няколко попадения, дори щабовете на няколко кандидата сами ме потърсиха.

Последно редактирано:

С Адсенс 1.40 eCMP е постижимо при определени условия
На БГ сайт? Само в силно конкурентни ниши. В ниша кредити на БГ сайт имам 1.5-1.9 евро еЦПМ на сайт, но това са по-скоро изключения.Масовият тип сайтове (рецепти, новини, игри) трябва да се радва на 50 ст 😉.

.....Масовият тип сайтове (рецепти, новини, игри) трябва да се радва на 50 ст 😉.
Даже много трябва се радва на такива стойности.

Back
Горе