SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Няколко въпроса за блога ми.

martinessko

New member
Съфорумници помагайте. Въпросите ми не са кой знай какво, но тематиката на това с гоето се захващам не е за обяснение Блогът е http://figuri.blogspot.com/ (и името е смахнато) Проблемът е че не мога да махна тази натрапваща се оранжева линия най-горе. Другото, което ме затроднява е, че искам да пълня блога със снимки, много снимки - има ли някакъв вариянт те да са появяват в блога по по различен начин от тоя който блогър предлагат (скучен е). 85% от блога ще е снимки, а останалата текст. Идеята е да се направи един голям архив от снимки на компанията ми, но не снимки на отделни хора, а снимки от партита и прочие. Примерно пост със заглавие 01.08.09 - Екстраваганца(Варна) и в съмият пост 30-40 снимки и кратко резюме от прекараната вечер, споменаващо изцепки и новосъздадени лафове Надявам се да ми помогнете и да ме подкрепите, въпреки, че идеята е доста налудничева.
Предварително благодаря.
 
Re: Няколко въпроса за блога ми.

реших проблема със показването на снимките. Ако може само да ми кажета как да махна тази противна оранжева лента.
 
Re: Няколко въпроса за блога ми.

това май не е навбар, той е блокиран

влез в редакция на шаблона, намери долното и го махни
<div class="bloggerPyBar" style="cursor: pointer;"><div class="pylogo"><span style="position: relative; top: -1px; left: 0px;">«</span>
<a href="http://www.pyzam.com/">PYZAM.COM</a></div>
<a href="http://www.pyzam.com/bloggertemplates">BLOGGER TEMPLATES</a> AND <a href="http://www.twitterbackgrounds.com/">TWITTER BACKGROUNDS</a>
<span style="position: relative; top: -1px; left: 0px;">»</span>
</div>
 
Re: Няколко въпроса за блога ми.

Най-добре не използвай услугите на Blogger :) ако питаш мен
 
Re: Няколко въпроса за блога ми.

Нямаш достъп до файловете, тоест не си го хостваш ти. Субдомейн... какво повече да говорим. Идеален е само за малки блогове, а не сериозни проекти ;)
 
Re: Няколко въпроса за блога ми.

Може да нямаш достъп до файловата система, но си имаш достъп до HTML и CSS. Можеш безплатно да използваш и собствен домейн. Според мен става дори и за сериозни проекти, особено ако товарят много. За сателитни сайтове е идеален просто.
 
Re: Няколко въпроса за блога ми.

Субдомейн... какво повече да говорим.
Това пък какво ще да значи?
 
Re: Няколко въпроса за блога ми.

Аз се чудя защо се оплюват някои системи и платформи.
Както е казано: "За всеки влак си има пътници"
Всеки според нуждите си решава коя платформа да ползва. Всяка една си има и + и -
 

Горе