Re: Облачен хостинг - първият с cPanel
Господин Аврамов,
не се чувствам длъжен да ви давам обяснения какво значи лична кореспонденция, както и не съм копирал тук меко казано странните ви автоматизирани мейли с текст "платете ни фактурата, signature goes here..." и НИЩО ПОВЕЧЕ.
Бих желал да получа официално съобщение, разкрито пред форума, в коя кореспонденция вие сте упоменали, че крайния срок на безплатния ни акаунт изтича на НЯКАКВА дата и че ние някъде някога трябва да препотвърдим каквото и да било?
Ние официално ви запитахме дължим ли нещо, до кога може да ползваме безплатния ви test drive, поради именно тези автоматизирани мейли.
Цитирам въпроса ни:
"Вече два пъти получавам съобщение напомняне за просрочено плащане на фактура. Трябва ли да я платя, за да тествам хостинга или ще ми бъде дадена възможност преди това?"
Цитирам адекватния ви отговор:
"Данни за вашия Контролен Панел:
HostName:
https://lb.cloud.bg:2083
UserName: xxx
Password: xxx
Благодарим ви за търпението и разбирането. Ще бъдем на ваше разположение ако имате нужда от помощ или други въпроси."
Само толкова. Ако бяхте написали в един човешки мейл същия ден, но в 15ч, че на същият ден ще се прекрати акаунта ни - с удоволствие щяхме да си платим (бележка към единствения положителен пост за вашата услуга, направен лично от мен преди няколко дни).
След което достъпа до сайтовете ни стана неактивен, на 20.01.2010 00:59.
По същото време, в същата секунда, получихме мейл да се свържем с вас, за да активираме сметката си?
Първо отрязахте главата ни, след което писахте да се свържем с вас, за да изискаме преактивация.
Това ваше действие ви прави изключително агресивно настроени, което е абсолютно недопустимо за нас и нашите фирмени правила.
Моля ви едно - в следващия пост цитирайте кога сме били уведомени за предстоящо спиране на услугата ни и не ни правете на балами.
Както екипа ми, така и аудиторията в този форум не се поддават на подобни празни приказки.
За мен услугата cloud.bg спря да съществува, макар да я бях препоръчал на няколко души лично и публично, тук, именно в този форум.
редакция
Виждам бележка в предишният пост
"Също бих добавил, че на мен ми се обадиха точно 4 дни преди изтичан..."
На нас никой не ни звънна или писа за това. На наш точно такъв въпрос не получихме отговор.
Не мисля да пиша повече по темата - който е прочел постовете ми и е разбрал за какво става дума - разбрал
🙂
Ако не - нека да препрочете 10 пъти постовете на господин Аврамов, да се самонавие, че всичко е било в рамките на нормалното и да продължи напред.