SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Отзиви в СЕРП-а

varnabg

New member
Абе не знам дали е ново, но при няколко търсения ми излиза само под резултатите от актуално.ком отзиви от актуално.ком. Гледам че излизат за съвсем различно търсене и това ме учудва доста защото виждам само коментари там.

actualno-com.jpg
 
Последно редактирано:
Re: Отзиви в СЕРП-а

Брей искаш да кажеш че тез прословути микроформати вършат неква работа. А дали ги тикат напред в резулататите че беше пълно с тях дори със статии дето нямат нищо общо с търсеното.
 
Re: Отзиви в СЕРП-а

чудесно съгласих се отвсякъде с теб - само не разбрах къде са отзивите ???
 
Re: Отзиви в СЕРП-а

И аз това се чудех... мислех, че са коментари.. в случая какво са? :confused:

чудесно съгласих се отвсякъде с теб - само не разбрах къде са отзивите ???
 
Re: Отзиви в СЕРП-а

не съм съгласен Иво, мисля че актуално по някакъв начин директно си вкарват един отзив. Виж материала за Балкански мото рок фест от линка който даде - там няма никакви коментари
 
Re: Отзиви в СЕРП-а

Аз нищо не разбрах.

Никъде в кода на страницата не се среща "Камен бряг". В Кеша също го няма. Микроформати също не видях в тази страница.


Според моето скромно мнение на НЕ специалист (подчертавам дебело - НЕ специалист).

Просто останалите думички "техно" и "фест" се срещат 2-3 пъти вътре. Отделно явно сайта е с голям ранк и Гугъл решава да покаже тази страница. И за да не изглежда мнооооо ламерски вкарва тези думи дето ги няма там в описанието в случая "Камен бряг" - това последното в кръга на шегата.


Обаче остава въпроса от къде са се взели.

Уточнение - за тоя линк говорех

http://www.google.bg/search?q=камен+бряг+техно+фест
 
Последно редактирано от модератор:
Re: Отзиви в СЕРП-а

В новинарските сайтове е така. Има блокове с последни новини, в които ако е влязло нещо за Камен Бряг, но Google е индексирал блока някъде по другите страници, често се индексират и класират по-добре те, отколкото самите статии.
 
Re: Отзиви в СЕРП-а

В новините е голямо мазало... Случвало ми се е да виждам моя снимка със заглавие от Спортал и линк към Спортал, а точно под него моето заглавие с моя линк. както и обратното - мое заглавие с чужда снимка...
 
Re: Отзиви в СЕРП-а

не съм съгласен Иво, мисля че актуално по някакъв начин директно си вкарват един отзив.
Aктуално ползват review микооформат.

Относно кеша, просто е имало подобна новина, в която се е споменавал Камен бряг. С страницата е пълно с табове, съдържанието на което е "скрито" и не се вижда на пръв поглед.
 
Re: Отзиви в СЕРП-а

Докато сме още по темата да сте ползвали някакъв плъгин за wordpress който да позволява на потребителя да пише ревюта и да ги публикува в Микоформат
 

Горе