Оферта за сео

ianis-build

Active member
Здравейте!
Сайта ми падна от 5 на 11 позиция по дума "ремонт на покриви" мога да отделя около 100 лв. за връщане на позицията ако някой проявява интерес да пише.
Предварително благодаря.

Edit:
Става дума за еднократно връщане на позицията.

Последно редактирано:
Re: Оферта за сео

За "еднократно връщане" ще трябва да си готов многократно да пускаш тази обява и да плащаш тази сума.

Така ли ПРАВИШ оптимизация - http://indexacia.blogspot.com/2011/09/20092011.html ЕВАЛА!
nortrant, нещо против сапе ли имаш 🙂 ?

Просто това връщане ще бъде една помощ за мен иначе и аз в момента правя линк билдинг и пиша нови статии след това аз ще си го поддържам все пак аз го изкачих до тези позиции но просто нямам много време да се занимавам с него.

За тия пари, по-добре плати за събмит по директории и социалки, накупи малко статии и ако остане, пий една бира.

Просто това връщане ще бъде една помощ за мен иначе и аз в момента правя линк билдинг и пиша нови статии след това аз ще си го поддържам все пак аз го изкачих до тези позиции но просто нямам много време да се занимавам с него.

имам извратено предложение - намери ми сериозна строителна фирма (в София или Пловдив за предпочитане) която да поръча сериозно СЕО за сериозни думи като СТРОИТЕЛСТВО или РЕМОНТИ и тн и като бонус ще те вдигна БЕЗПЛАТНО начело по която искаш фраза от две и повече думи (може и по няколко - твоите са лесни)

строителната фирма в процеса на преговори ще получи рекомендации от други техни известни колеги дето са в ТОП3 по ВЧ-ключови думи

няма да коментирам
нямам нищо против сапе

Lilacor си знае 😉

Тука сте били страхотни бе 😀

аз нищо не разбрах. Какво Lilacor си знае? В чат секцията сме може да си кажеш мнението - нито е грешно нито е престъпление да споделиш виждането си по някакъв въпрос.

Не си вчерашен и имаш достатъчно авторитет в предприемача за да знаеш, че е далеч по-добре да говориш открито.

Най-малкото ще разсееш впечатлението, че:
- се опита да пуснеш анонимна репутация в опит да всееш интрига
- изпитваш някакви скрити чувства на завист и неприязън към Lilacor, които не искаш да споделиш открито
- в израза "Тука сте били страхотни бе 😀" влагаш сарказъм и пренебрежение към потребителите на този форум

За потребител с твоя опит в отношенията си с клиенти не оставяш правилното впечатление. Държа да подчертая, че в мнението ми няма грам заяждане - искрено се надявам да греша и незабавно ще си изтрия "впечатленията" и "препоръките" ако ме опровергаеш

трудна работа.

е що да е трудна клиента води клиент таковата

за еднократното вдигане - или ще ти вземат малко пари и няма да го вдигнат - или ако са професионалисти - ще те вдигнат с mirror (ти дори няма да разбереш кой ти е миррора) и като не платиш втория път - ша спрат кранчето 🙄

ianis-build, В предишната тема ти дадох достатъчно насоки с които сам можеш да върнеш позицията на сайта си, не знам дали си обърнал внимание на това, което ти казах.

Имай предвид, че ако платиш на някой, част от парите ще останат за него като печалба, а реалната инвестиция в закупуването на линкове/съдържание ще бъде по-малка от общата ти отделена сума от 100 лева.

Реално със 100 лева можеш да си закупиш повече от 20 добре написани статии от професионален копирайтър, които са над 400 думи + събмита им в директории за статии. Линковете от там ще останат докато съществува директорията - на теория вечно.

Истината е, че всеки SEO специалист работи по различен начин в което няма нищо лошо - някой използват директории за статии, други бухат сателити, трети купуват линкове.

Аз лично предпочитам първият вариант и само ако се стигне до по-груба сила се прибягва до другите два.

Ако не си сигурен какво да правиш - най-добре отдели парите за SEO консултация. Ти си знаеш най-добре положението.

Но имай предвид, че в SEO понятието еднократно не съществува. И да ти се върне позицията смятам, че няма да се задържиш много, защото имаш и не малка конкуренция, която най-вероятно също плаща за SEO.

Дано да съм бил полезен с насоките 🙂

е що да е трудна клиента води клиент таковата

за еднократното вдигане - или ще ти вземат малко пари и няма да го вдигнат - или ако са професионалисти - ще те вдигнат с mirror (ти дори няма да разбереш кой ти е миррора) и като не платиш втория път - ша спрат кранчето 🙄

Оферта за 10 000 лева за ремонт на покрив... Какво очакваш от човека, който е паднал от класирания, точно преди сезона на дъждовете и е готов да даде само 100 лева. за да си върне бизнеса?

Пас.

Здравейте!
Сайта ми падна от 5 на 11 позиция по дума "ремонт на покриви" мога да отделя около 100 лв. за връщане на позицията ако някой проявява интерес да пише.
Предварително благодаря.

Edit:
Става дума за еднократно връщане на позицията.

По добре с тия пари си купи ваучер за адуърдс. Почти съм сигурен, че ще ти донесе повече посетители от петото място в гугъл.

Дайте някой добър и коректен копирайтър.

Аз съм ползвам услугите на Димитър Георгиев, копирайтър е в SEOM, бачка и на частно. Повече инфо тук

Back
Горе